dr ivica 0 Napisano Februar 10, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki ZZR 1100, 91 godiste. Motor sam ja licno kupio u radnji dakle jedan jedini vlasnik, na motoru je prva boja, sto se moze videti i sa slika. Cena je 3300e. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=618&catid=16&Itemid=62 Evo jos nekih slika ovde. Posto sam salbo na intrenetu najbolje bi bilo da me nazovete na 063/542-445 Ivica, Novi Sad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Februar 10, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moram da dodam da je Ivica doktor za motore (ja sam mu mog ljubimca licno poverio) i da je Kawa kakvoj nema ravne. Moram priznati da sam ljut na Ivicu sto ga prodaje jer kad sam ga molio da mi proda nije hteo e sad kad sam uzao motor sad uffff. Motor je stvarno ekstra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Februar 10, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vecu picajzlu nepoznajem na planeti od njega motor je mazio i pazio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...