kepo 4527 Napisano Jun 13, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U saobracajnom udesu u Kosjericu, nastradao je Sinisa Vukosavljevic, 23 god. Jedan predivan covek koji je zracio pozitivnom energijom i dobrotom. Momak za primer! Nazalost danas nije imao srece, i to ga kostalo zivota. Voleo je off road, i bio odlican vozac. Nastrado je na tudjem kawasakiju zx 12. Sa njim je bio jos jedan momak koji je preziveo udes. Ne znam ko je vozio. Udarili su u skip koji je prelazio put. Druže, jako mi je žao sto si nas napustio. Pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Jun 13, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće... Послато са HTC One X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 13, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Premlad. Strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 13, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga,mlad decko bre...saucesce porodici i prijateljima. Mislim da sam ga susreo par puta na nekom belom krosu.Mozda gresim.... Sta je to"skip"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 13, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sta je to"skip"? Građevinska mašina, vozilo za transport rasutog materijala, inače se koristi naziv damper(eng. dumper), a skip ne znam otkud je dobio, možda od toga što manji liče na ovo (ovo englezi zovu skip) sa točkovima ovako nekako Manji uglavnom nemaju signalizaciju i nisu namjenjeni za vožnju po saobraćajnicama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Jun 14, 2014 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano Jun 14, 2014 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Tuga . Saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 14, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan za ovu masinu se kod nas zargonski kaze skip Zali boze mladog zivota, ko god da je krivac, a najveci je rekao bih zx 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 14, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kombinirka, kombinovana mašina (eng. backhoe loader) Ne može se tek tako reći ko je tu izazvao sudar, ja sam više puta imao priliku da postanem sastavni dio neke građevinske mašine koju sam krenuo da pretičem sa zaletom, a lik za volanom, sunce malo udarilo u glavu, bez ikakve signalizacije i najave samo namota puni ljevi i siđe na livadu ili šta već. Tu sam lekciju sa autom naučio, sa motorom se trudim da ne srljam u takvim situacijama, možda i zato što mi ne treba zalet za preticanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 14, 2014 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 14, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Zali boze mladog zivota, ko god da je krivac, a najveci je rekao bih zx Jedino ZX ne može da bude kriv. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.nadlanu.com/pocetna/aktuelno/hronika/STRAVICAN-SUDAR-Motociklista-se-zakucao-u-masinu-jedna-osoba-poginula.a-238781.866.html#sthash.fqQ0BOki.gbpl evo napisali su da je drugi mladic (18 god.) bio za volanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 332 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Muka mi je od novinara i njihovog izraza..ZAKUCALI SE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je slucajnost da vozac masine i motora imaju isto prezime, ali ukoliko su rod, tragedija za porodicu vozaca je jos veca. Saucesce bliznjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 14, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost prerano ugasen zivot.... Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Jun 15, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 16, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Tuga...23 godine decak...... neka mu je laka zemlja i siroki putevi gospodnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jun 16, 2014 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Saućešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...