Slaki Zoka 0 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li imaju topovi za dvotaktne motore, moguli da se nakace na Tomosa CTX 80? Ako imaju gde se mogu kupiti i koliko kostaju? Bit cu vam puno zahvalan. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 10, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kod dvotaktnih motora auspuh igra daleko značajniju ulogu u procesu sagorevanja. Ne izgledaju baš kao topovi i neće značajno poboljšati (produbiti) zvuk motora. Zovu se rezonantni auspusi i mogu da povećaju snagu motora. Izgleda da ih ovaj pravi ili bar prodaje: http://www.kupindo.com/Do-50-ccm/10999349_Rezonantni-auspuh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jun 10, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Moras imati rezonu (onaj konus, zadebljanje na auspuhu) i onda bilo kakvu kantu (top) nazad. Kod mene je fabricki tako (TZR 50) a mozes i sam staviti. Ta kanta na kraju kao nesto daje na zvuku ali 2t masine se ne mogu porediti sa dubinom zvuka sa 4t masinama nikad. Ali da urlice, urlice Dobro je zbog srna, lisica, pasa, baba na bicikli itd. svi te cuju pa se sklone pre nego sto prodjes i time izbegavas deo kriticnih situacija. Takodje za zvuk jako utice da li 2t masina ima reed ventil (lamelni ventil) jer kada ga ima moguce je minimalno kocenje motorom i na 2t masini a onda se zvuk produbi i bude vrlo korisno pred raskrsnicu na primer da ti neko ne uskoci pod tocak. Evo ovako izgleda Giannelli auspuh (grana sa rezonom i top odvojeno) za TZR 50 cisto da imas predstavu o cemu pisem: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jun 10, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li imaju topovi za dvotaktne motore, moguli da se nakace na Tomosa CTX 80? Ako imaju gde se mogu kupiti i koliko kostaju? Bit cu vam puno zahvalan. Unapred hvala! Bolje kupi pravi auspuh za Tomosa, ili ti pravu rezonu, da se preporodi motor. http://www.motobox.rs/proizvodi/product/view/1/11 Evo kako izgleda na motoru : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde mogu nabavati top za kmx 2t 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wosner 0 Napisano Decembar 8, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: pozarevac Motocikl: kawa kmx Prijavi odgovor kao problematičan imam ja top za kmx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Decembar 8, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kakav fabricki me ne zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wosner 0 Napisano Decembar 8, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: pozarevac Motocikl: kawa kmx Prijavi odgovor kao problematičan original fabricki za kmx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...