AcoHonda 75 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem rebrastu cev za zmigavac.Kroz nju prolazi kabal od struje.Neko se naslonio i ta mi je cev napukla inace ona je od plastike-gume pa zmigavac prilcno vibrira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 8, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, to nećeš naći kao poseban deo, već samo kao ceo žmigavac. P.S. Ako naletiš na par komada, računaj i na mene za bar jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan da se zapljunem i ja za jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 8, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Honda-Afrika-i-Dominator-migavci-13197920-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...