avijaticar 142 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko, ili zna nekog da prodaje far za pomenut model? Trebao bi mi jos i levi nogostup, poluga menjaca i maska ako je cena ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 8, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vi kako te? Nadam se da ne treba i nekih kostiju. Od 2001 do 2005 svi odgovaraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da imam sve sto ti treba sem maske prijatelju Sent from my iPhone using Tapatalk Šumadija forever Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vi kako te? Nadam se da ne treba i nekih kostiju. Od 2001 do 2005 svi odgovaraju? Kosti na broju , sve celo, malo sam prsno zaplivao na Avali.pa se docekao na ruke. Palac desne ruke malo plakao, al prolazi polako. Jeste, svi odgovaraju tog god. Ima'l krsa iz bay-pas-a i okolisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da imam sve sto ti treba sem maske prijatelju Sent from my iPhone using Tapatalk Šumadija forever Banditu, brate daj tel. da se dogovorimo, il evo ti moj 069/2159/141, ili PP-isi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Šumadija forever Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Jun 9, 2014 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ok izgleda set sa polugom menjaca, nesto cemo se dogovoriti. I dalje mi treba FAR ZA YAMAHA FAZER FZS1000, ima li ga ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...