milos matic 1 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega dobar dan svima, voleo bi da mi neko kaze ako zna kojim slucajme jel mogu da stavim rep od duke2 na ktm-a LC4 super moto 2003 godiste i isto tako da li bi mogao da stavim sestougaoni far od novijeg modela ktm-a 2005god? Poceo sam da sredjujem motor jer je glupo da vise stoji motor nije vozen dve godine i rep mi je matirao pa sam mislio da ga sredim da bude lepsi da stavim rep od duke-a 2 i far od novijeg modela posto imam onaj stari kockasti far i iskreno meni se ne svidja. Pa bih vas molio da mi pomognete da ne kupim delove a da ne mogu da ih namestim. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jun 7, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan sve se da namestiti uz dovoljno truda i prepravki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos matic 1 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 6. 2014. at 7:25, *zeka* je napisao: sve se da namestiti uz dovoljno truda i prepravki To sigurno, nego mene zanima da li pase saf na saf prvenstveno maska a rep cu namestiti vec nekako. Umalo da zaboravim da li bi neko mogao da mi kaze gde bi mogao da nabavim tu masku sa sve varom posto je u KTM-u rok isporuke mesec ipo dana, posto nemaju na stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Jun 7, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 6. 2014. at 7:36, milos matic je napisao: On 7. 6. 2014. at 7:25, *zeka* je napisao: sve se da namestiti uz dovoljno truda i prepravki To sigurno, nego mene zanima da li pase saf na saf prvenstveno maska a rep cu namestiti vec nekako. Umalo da zaboravim da li bi neko mogao da mi kaze gde bi mogao da nabavim tu masku sa sve varom posto je u KTM-u rok isporuke mesec ipo dana, posto nemaju na stanju? Sa dobrom busilicom, ima da pase svaki sraf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos matic 1 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan Sa dobrom busilicom, ima da pase svaki sraf To uvek moze da se upase nekako. Nego ako neko moze da me posavetuje gde da nadjem far sa maskom za ktm-a 2005god to je onaj sestougaoni far sa maskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Jun 7, 2014 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan ebay, imas ljudi ovde na forumu koji rade sa tim. Bio je na oglasima jedan lc4 sa repom od Duke-a, nije izgledalo lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos matic 1 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 6. 2014. at 20:24, StefiVA je napisao: ebay, imas ljudi ovde na forumu koji rade sa tim. Bio je na oglasima jedan lc4 sa repom od Duke-a, nije izgledalo lose. Znam tu sam i video onaj sivo crni meni je bas dobar samo da se stave i dva akrapovica a to sam nasao samo mi maska fali to bi mi mnogo znacilo ako bi neko mogao da me uputi posto ne znam preko koga da narucim na ebay-u.Ali hvala ti u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Jun 8, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imas li koju slicicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos matic 1 Napisano Jun 8, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 6. 2014. at 21:06, Simon69 je napisao: Imas li koju slicicu? Slicicu cega tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Jun 9, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 6. 2014. at 21:16, milos matic je napisao: On 8. 6. 2014. at 21:06, Simon69 je napisao: Imas li koju slicicu? Slicicu cega tacno? Motora brate, da vidimo sta se sredjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos matic 1 Napisano Jun 9, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 6. 2014. at 15:49, Simon69 je napisao: On 8. 6. 2014. at 21:16, milos matic je napisao: On 8. 6. 2014. at 21:06, Simon69 je napisao: Imas li koju slicicu? Slicicu cega tacno? Motora brate, da vidimo sta se sredjuje. Moracu slikati posto nema slike sada dok je rastavljen pa cu ti poslat. KTM 640 lc4 super moto 2003go. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Octobar 10, 2014 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prednja maska u kompletu sa prednjim blatobranom ide bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...