MotoAki 17 Napisano Jun 6, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa Aprilijom RS 125 Preliva mi karburator Prekida izmedju 4.5k-5.0k kad to probije ide kao mecava! Ali cim stanem,a ostavim pusteno gorivo ona preliva! Na motoru postoji iz nekog razloga glupa slavinica! Taj problem se javio posle zamene sajle za gas! I na kom nivou treba da bude plovak? A na kom nivou treba da bude iglica meni je iglica na 3? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 86 Napisano Jun 7, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Prelivanja je iskljucivo znak da plovci ne rade kako valja, za ostalo ti ne mogu pomoci A moze da se desi (mada malo verovatno) da je ona mesingana cevcica koja mu sluzi da kroz nju izbacuje visak goriva pukla, ili naprsla, pa da sve vreme kaplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Jun 8, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija Rs 125 uradjena generalna malo vozena Sad nece da upali vergla prima gorivo ima struju ali nece da upali kad stisnem dugme normalno vergla kad ga pustim cuje se nesto kao da cukne. Vergla ali nece da sastavi. A na gurku u prvoj stalno se cuje nesto da cuka dok se gura tako i u drugoj. Da li neko zna u cemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ITGajic 2 Napisano Jun 11, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija Rs 125 uradjena generalna malo vozena Sad nece da upali vergla prima gorivo ima struju ali nece da upali kad stisnem dugme normalno vergla kad ga pustim cuje se nesto kao da cukne. Vergla ali nece da sastavi. A na gurku u prvoj stalno se cuje nesto da cuka dok se gura tako i u drugoj. Da li neko zna u cemu je problem? Ne bih ti mogao nista konkretno reci, al meni se slicno culo u jamahe samo je kod mene palilo, dok mi zadnj tocak nije zakovao, magnetna plocica mi spala i podrobila se, tako da pogledaj i to, nece skoditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Jun 11, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija Rs 125 uradjena generalna malo vozena Sad nece da upali vergla prima gorivo ima struju ali nece da upali kad stisnem dugme normalno vergla kad ga pustim cuje se nesto kao da cukne. Vergla ali nece da sastavi. A na gurku u prvoj stalno se cuje nesto da cuka dok se gura tako i u drugoj. Da li neko zna u cemu je problem? Ne bih ti mogao nista konkretno reci, al meni se slicno culo u jamahe samo je kod mene palilo, dok mi zadnj tocak nije zakovao, magnetna plocica mi spala i podrobila se, tako da pogledaj i to, nece skoditi Otisao klip.. I napravio riseve na cilindru! evo 4 generalne za mesec ipo dana! Sva sreca pa je majstor dao garanciju na rad pa sad radi opet generalnu u svom trosku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...