Endurac 958 Napisano Jun 4, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Casio edifice F 558 D http://www.skywatche...-1av-ef558d.htm Od kolege uzeo nov prekljuce, medjutim malo je velik za moju ruku a i vise volim g shock. Sat je u svojoj originalnoj kutiji, sa svim papirima, jastucetom. Skinuo sam mu 2 clanka, za moju ruku mera, kod ovlascenog sajdzije za Casio u Cumicevom sokacetu, clanci spakovani u kutiju. Stavljen na ruku 1-put. Zastitni hologram sa unutrasnje strane. Moze za 110 eura. To je vrlo solidna usteda u odnosu na nov u radnji (zapravo usteda od 70 etak eur-a). Eventualno zamena za veci g shock, uz doplatu kupca, s tim sto mora biti veci u odnosu na npr. Mudmana-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Jun 14, 2014 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki kontakt ili bilo sta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 24, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ode na poklon ortaku, hvala na interesovanju. Lock;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...