soony 217 Napisano Jun 3, 2014 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što u naslovu stoji prodajese Moto Guzzi Norge 1200, godište je 2006 i ovo je model sa dva vetila poglavi. Kod mene je od prošle sezone tj nekih 14-15k. Pisao sam u par navrata osvom motoru pa cu samo staviti linkove ka tim tekstovima (TEKST). Motor sam sredjivaoza sebe ali sticajem bezveznih okolosti ga moram otudjiti i budući kupac jemiran dugo vremena jer je pre nekih 1k zamenjeno Lamela sa pratecim elementima Lezajevi koji nose zadnju „viljusku“ Kocione plocice zadnje Ulje u sistemu kvacila Nastelovani ventili (novi dihtunzi) Filter vazduha Takodje sam prepravio sipkicu za proveravanje nivoa ulja jer je bilonemoguće doći do nje bez skidanja oklopa i dodao sam manometar za proverupritiska ulja u motoru koji se nalazi ispod zadnjeg sedišta. Motor ima ABS sa mogućnošću on/off 12V punjač LED zadnje stop svetlo centralni štender bočne kofere top case štelujući vizir po visini tablu sa raznim opcijama, dva ključa... Detaljne specifikacije su ovde na dnu stranice OVDE Cena je 4250€ i registrovan je do 20.09 zamene mi nisu u opciji. VIDEO snimak Igor 065/279-4719 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 3, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Прелеп мотор!!! Срећна продаја!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jun 4, 2014 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan i moze biti tvoj za samo ...... hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jun 11, 2014 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Inače uz motor idu i originalne plastike koje su meni vizuelno smetale pa sam ih uklonio, kao i pandursko sedište sa zadnjim poklopcem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 21, 2014 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan E pošto me brda ljudi zvalo ( dvoje ) ja sam u inat odlučio da zamenim ulje i filter i da ostavim istu cenu.... eto u inat ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jul 22, 2014 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan A kako mu se sviđa taj pekmez od motula? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan haha os odgovor na 6 sitno kucanih strana pošto se na to svede kada pocne razgovor o ulju Meni se pokazalo odlicno, prošlu zamenu je isto to dobio i rekao da mu se dja. Šalu na stranu super ide sa ovim, sad kada gledam na šipkicu posle 10k km i dalje ima onu crvenkastu boju doduše tamniju ali crvenkastu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4956 Napisano Jul 23, 2014 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Covek verovatno misli na 10w60 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ok, znaci svidja mu se. Pitam jer drugar ima grisa pa hoce da sipa motul pekmez umesto agipa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma ako je zadovoljan sa agipom neka ga piči. Generalno za njih može i auto ulje ako ima pouzdanog dobavljača, samo da je u toj gradaciji. Sva ova moto ulja imaju te aditive za kvačilo koji ustvari prljaju ulje i smanjuju mu vek. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano Jul 23, 2014 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan bonbon'ca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 30, 2014 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan MOTOR NIJE VIŠE NA PRODAJU može LOCK 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...