yamahafzr600 0 Napisano Jun 3, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna nesto o ovom motoru? ja sam iz Leskovca i kupio bih ga ali mi je sumnjiva cena. jeftiniji je bar za 1000e u odnosu na ostale cbr600rr. ukratko motor je farban, iz Rume je, daleko sam i molim savet ostalih bajkera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako taj motor vozi lik koji se zove mladen bezi od tog motora!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 11, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako taj motor vozi lik koji se zove mladen bezi od tog motora!! Da bi mogao ovako nesto da kazes moras otprilike da budes Tito, recimo, ili bar bokilic, mada bi cak i njih dvojicu pitali, "a shtoo"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Jun 11, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan bio sam u rumi i gledao motor,nema plastika koja nije bula skrcana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Jun 11, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan ako taj motor vozi lik koji se zove mladen bezi od tog motora!! Продавац се не зове Младен, из Руме сам па знам ко продаје, али не знам ништа о том мотору. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...