ivica744 6086 Napisano Novembar 23, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, BaneVuk58 je napisao: Kažu da se tako trese malo volan i od kofera I nista ne lazu,provereno vise puta na vise motora ali nije obavezno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Novembar 24, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam recimo na Stromu mogao da pustim korman pri bilo kojoj brzini, a imao sam poveci kofer i visoki vizir, doduse bile su nove gume i lezajevi tockova. Na Silveru nemam kofer uopste ali felna malo bacaka gore dole i levo desno i trese na niskim brzinama ako ga ne drzim, ako su mi ruke bar oslonjene ne trese uopste ali u krivinu ide malo nevoljno, protivi se. Kad to upeglam tegovi ce samo da pomognu i dobiju svrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 26, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cekam strugara da se javi, 21-og sam mu spisak dao... Javljam kako napreduje, u ponedeljak cu "kao slucajno" pored njega proci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3805 Napisano Novembar 28, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Da li nešto poboljšavam ako stavim tegiće, a nemam kofer zadnji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 28, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako imas vibraciju pa ti prsti trnu u voznji, ako je sve ok ne diraj nista! Jedino estetika, meni smeta kada je poluga kvacila/kocnice duza od rukohvata npr. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 28, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bivsa deauville 700, kada je "dosla" kod mene imala je neke mini tegice, obe rucice (kvacilo/kocnica) duze od guvernala. Ove sam odradio blaaago na konus (tegice), po mom ukusu kao saliveno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 30, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zvao majstora Kaze danas ce zavrsiti, sutra ili prekosutra idu na plastifikaciju. Javljam razvoj situacije Neki od drugara su menjali dimenzije, neki zeljenu tezinu... Tako da sada imam viska one od 55mm duzine (kao Zigijeve, za silwer ving) narucio kolega iznad ali smo druge dimenzije posle dogovorili... Ima i par 50mm i onih od 45mm. Ko hoce neka se javi Drug @zlig0r je zeleo pre plastifikacije slanje tako da sam rekao par sa strane da ostavi, naj gore sto se moze desiti to je da dobijes plastificirane 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 30, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Teska neka jajca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 30, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko shvatam imas i 40,45 i 55? Aj da premerim sta bi cucnulo kod mene na cbf pa da ti javim sutra. Ovi fabricki su mali kao da su ukrasni ako sam dobro shvatio cena je 20e za par? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 30, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima 45, 50 i 55mm duzina, 34mm je u precniku... Odvij jedan i vidi imas li unutrasnji teg/navoj. Honde imaju na tegovima po polutku koja se "bravi" na unutrasnji deo. Zavijao sam ovakve bez problema, podloskama stelujes koliko ce odaljeni od rucice gasa biti. Da, 20e je par, 1000 din mi naplacuje po komadu izradu i materijal, plus plastifikacija i srafovi. Slobodnih ima - 55mm, jedan par, kolega odustao od te duzine za SW ja sam vec narucio. 50mm, dva para. 45mm, jedan par, moguce i dva, ne javlja se covek koji rece da napravim. Ovo resto je za drugare, bily dusantomic ducans 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 79 Napisano Decembar 1, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Taman stizu i grejaci pa da se kompletira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Decembar 2, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa Cim preuzmem sa plastifikacije kacim slike i dogovaramo dalje. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Decembar 2, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam i jedan predlog drugari, ove "extra teske" tegove od 55mm bih ponudio za 10eura npr, onome ko taj iznos uplati za malu Minju... Apelujem ko moze bar sms neka posalje, hladno vreme nam je stopiralo bazare koje smo za nju organizovali po Kragujevcu, vreme joj istice. Ne trazim ni dokaz o uplati, ko kaze da je uplatio neka mi posalje generlije za slanje... Slike tegica kacim ovde cim ih preuzmem, hvala Nenad. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Decembar 2, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam pojma koje sam poručio, treba mi za trandžu, a ti posavetuj koju težinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Decembar 2, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su tegovi druze van vasih porucenih, ostaju kao visak, kolega se predomislio za duzinu a ja sam ih vec platio. Tvoji su 50mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Decembar 2, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo te duge za Silver Winga ako su jos raspoložive.. samo reci i uplacujem smsSent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Decembar 2, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj niste me ukapirali drustvo, za tegice uplata za malu Minju minimalno 10eura (1200din) a za sms sam apelovao/zamolio ko moze da uplati kao pomoc za lecenje van tegica. SMS je 200din. I meni je malo neprijatno sada a pokusavam da pomognem nekako ovom detetu. Sada smo se valjda razumeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Decembar 2, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve jasno. Razumeli smo se. Uplaćujem koliko treba za tegice, nije problem. A sms ide pride... Sent from my SM-A405FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Decembar 2, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tegici su tvoji. Uzdrzi se placanja dok ih ne uzmem i sliku okacim Svaki dinar znaci, od cega taj lek prave kada 2.4 miliona kosta?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Decembar 2, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Kad sam video kako izgledaju kod@Zigi011 oduševio sam se. Sad ce mi reći da prepisujem. A i nadam se da cu resiti blagi wobling koji imam...Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Decembar 2, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E isti su kao njegovi! Masivni i teski, nadam se da ce pomoci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Decembar 3, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan LjudoVi! Stigli tegovi za drugare koji su narucili, molim da mi adrese za slanje javite. @bily 45mm duzina. @dusantomic 50mm duzina. @ducans 50mm duzina. @zlig0r 45mm duzina. (Kanda nosio na plastifikaciju druze, i tamo smo problema imali, pricace ti on) dobijas crne! @Predator016 55mm duzina, (molim da uplati za pomoc maloj Minji i tako pomognemo koliko toliko) @milos-v 45mm duzina. Dusanu i Dukans saljem i crevo koje se u guvernalu siri, resto imaju navoje, znaci po par srafova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Decembar 3, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Super. Izgledaju vrhunski. Uplatio ja Minji još jutros, saljem dokaz kad sam pri računaru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Decembar 3, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pusti generalije na PP drug , od srca saljem! Ove sa crevima saljem ovako kao sa slike, guma se gurne u guvernal, teg se drzi a sraf zavija dok ne bude cvrsto! Objasnih vec da ja ne dobijam gume kada mi tegove donesu, ovo ja kao pomoc stavim/montiram. Meni tako u guvernalu stoji, cvrsto i ucinkovito! Onima koji navoj imaju saljem i par podloski za odaljavanje od rucice gasa, kome je sraf kratak ili treba jos podloski morace do gvozdjare da proseta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom hvaaala na cimanju za nas!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...