srbenda 518 Napisano Jun 1, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Komsija moj dobar lik,,,,zamolio me je da postavim ovaj oglas posto nema internet uopste a i nezna kako forum funkcionise E sada,,,,,,,,,on prodaje ali ustvari bi zamenio za veci motor uz NJEGOVU DOPLATU od 1,000eu. za motor preko 500ccm. prodaje Kawasaki GPZ 500 S godina proizvodnje 1991 . Motor je sad registrovan i vazi mu registracija do 05.2015. Nova prednja i zadnja guma DOT 2013 god. proizvodnje .Nov akumulator.Ulje i filter promenjeni sada. Ocisceni i sinhronizovani karburatori. Motor svakodnevno vozi ali kako je realno svez u svetu motora a vec je uz njega savladao vozacku tehniku i voli dosta da putuje i da se vozi iskljucivo van grada treba mu i jaci motor,,,,,,,,,,To je i jedini razlog prodaje ustvari zamene ......jer kako sam ga shvatio cilj mu nije da ga samo proda jer ne zeli da ostane bez motora vec odmah da sedne na drugi ....... njegov kontakt telefon je ........Momir 0691183393 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...