Kiro 153 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ga za sebe jer sam veliki RB fanatik, ali tek kada je stigao skapirao sam da je to veći model i da se ne uklapa u moj mali stan baš onako kako sam planirao. Frižider je u odličnom stanju, od početka sobno korišćen. Posedujem i svu dokumentaciju koja dolazi uz njega, oprugicu za promenu strane vrata i oba ključa - sve što dolazi u fabričkom pakovanju. Frižider radi odlično, nema oštećenja i u odličnom vizuelnom stanju! Reklama sa prednje strane i unutrašnjost frižidera su osvetljeni neonskim lampama. Reklama na slici izgleda kao da je izbledela jer je slikano telefonom a neonka je upaljena, reklama je u odličnom stanju. Mogu pokušati da napravim bolju sliku ako neko želi. Dimenzije su 44x44x70cm. Najradije bih ga zamenio za manji model RedBull frižidera, ali može i za keš. Cena je 140e fixno. Nekad naleti neki jeftiniji, ali u jako lošem stanju. Ovaj je u odličnom stanju i ima ključiće što je meni bitno, to je više kolekcionarska stvar nego što je rashladni uredjaj. Pošto je prilično kabast i težak, ne bih ga slao kurirom, lično preuzimanje Cerak Beograd. 063/69-69-45. Prvi kontakt poželjno SMSom, pozovite se na forum pošto je na oglasima druga cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 4, 2014 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Ako neko ima, ili zna gde ima, kupujem Red bull mini frižider. Onaj manji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...