Jump to content

Moto Zajednica

Red bull frižider

Recommended Posts

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Kupio sam ga za sebe jer sam veliki RB fanatik, ali tek kada je stigao skapirao sam da je to veći model i da se ne uklapa u moj mali stan baš onako kako sam planirao.

Frižider je u odličnom stanju, od početka sobno korišćen. Posedujem i svu dokumentaciju koja dolazi uz njega, oprugicu za promenu strane vrata i oba ključa - sve što dolazi u fabričkom pakovanju.

Frižider radi odlično, nema oštećenja i u odličnom vizuelnom stanju! Reklama sa prednje strane i unutrašnjost frižidera su osvetljeni neonskim lampama. Reklama na slici izgleda kao da je izbledela jer je slikano telefonom a neonka je upaljena, reklama je u odličnom stanju. Mogu pokušati da napravim bolju sliku ako neko želi. Dimenzije su 44x44x70cm.

Najradije bih ga zamenio za manji model RedBull frižidera, ali može i za keš. Cena je 140e fixno. Nekad naleti neki jeftiniji, ali u jako lošem stanju. Ovaj je u odličnom stanju i ima ključiće što je meni bitno, to je više kolekcionarska stvar nego što je rashladni uredjaj. :)

Pošto je prilično kabast i težak, ne bih ga slao kurirom, lično preuzimanje Cerak Beograd.

063/69-69-45. Prvi kontakt poželjno SMSom, pozovite se na forum pošto je na oglasima druga cena.

IMG_20140524_135237.jpg

image.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja