Bane V 19 Napisano Maj 29, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima, ja sam Bane iz BGD i juce prodah Vitality koji sam vozio 4 godine. Sad je doslo vreme za neki maxi motorcic Ujedno zelimda pohvalim organizaciju foruma i pozitivnu energiju po temama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 94 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i srecno u nalazenju pravog bajka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Jul 9, 2014 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaa, u medjuvremenu sam kupio Madisona, T150 i veoma sam zadovoljan Pozdrav i srecno u nalazenju pravog bajka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 151 Napisano Jul 9, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan dobar motor, cestitamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zx10 old man 0 Napisano Jul 10, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima zx10 matori kaw...al sta cu...nije to loš motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...