bodymorph 181 Napisano Maj 29, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Da li slicajno neko ima informaciju gde mogu da se kupe visokonaponski kablovi (za svecice) na metar... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 29, 2014 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.de/_107b04d6809d3f74a74cb852b9aa29699d/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10032082 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 29, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.de...tnr_gr=10032082 Hvala mislio sam u Beogradu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1927 Napisano Maj 29, 2014 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Mass. Mnogo prodavnica auto delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Maj 29, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece Jevta imas kablova u svim bolje opremljenim prodavnicama auto dijelova, sto zicanih ili grafitnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Maj 29, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Lika sistem kablovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Maj 29, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 30, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Izvestaj, naravno i ovoj zemlji nema nista jednostavno, Lika sistem odavno ne postoje, obisao sam 10-ak nazovi jacih prodavnica Gazela auto, evro 07, beo-car, ap sport, i svi me bledo gledaju na pitanje da li imaju kablove tza svecice na metar. Potraga i dalje traje, da u mass com nemaju takodje..pa ako neko ima neku pouzdanu informaciju znacilo bi mi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Maj 30, 2014 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Bubanj potok pijaca ili Motobike Kac potrazai na googletu njihov broj pa pitaj,nekad imaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 30, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Izvestaj, naravno i ovoj zemlji nema nista jednostavno, Lika sistem odavno ne postoje, obisao sam 10-ak nazovi jacih prodavnica Gazela auto, evro 07, beo-car, ap sport, i svi me bledo gledaju na pitanje da li imaju kablove tza svecice na metar. Potraga i dalje traje, da u mass com nemaju takodje..pa ako neko ima neku pouzdanu informaciju znacilo bi mi.. ja bih ti reko od cega moze al da se ne smejes 063697094.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Maj 31, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Eee ako nisi resio problem dacu ti br od drugara koji pravi kablove za aute(tj samo krajeve a kablova ima na koturu i samo sece na odredjenu duzinu)......javi ako ti treba kontakt 063628655 Sent from my iPad using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Maj 31, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih onaj mađar na buvljaku što drži delove za Tomos i MZ, jedan od poslednjih redova. Doduše nešto su tanji od onih automobilskih. Nalazio sam ih i u nekim prodavnicama poljoopreme koje drže delove za motokultivatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Jun 1, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Eee ako nisi resio problem dacu ti br od drugara koji pravi kablove za aute(tj samo krajeve a kablova ima na koturu i samo sece na odredjenu duzinu)......javi ako ti treba kontakt 063628655 Sent from my iPad using Tapatalk HD Ok, hvala puno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 91 Napisano Maj 4, 2024 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, stara tema ali meni trebaju kablovi na meru za svecice za auto. Zamolio bih @Grom 01 ako moze da mi prosledi kontakt dragara ako se jos uvek time bavi ili ako imate preporuku za nekog iz Beograda ko bi mogao to da izvede. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...