bracabgd 896 Napisano Maj 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Купих пре неки дан Мото панталоне,али се испоставило да су ми баш таман - кнапПанталоне су половне марке Поло,имају зимску поставу,протекторе на коленима,џепове за бочне протекторе. Кожне траке на задњици против клизања,кратки зипер за спајање са јакном. Имају клима мембрану,водо и ветро непропусне. Величина је 98,тј продужена М величина. Ја сам висок 180 и имам 75-76кг Панталоне су стварно одличне и ја ћу их носити,али би било боље да их заменим за бр веће. Цена је симболична 5000.00 дин. Браца 064/138 53 08. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Maj 29, 2014 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu i tezinu odgovaraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Maj 29, 2014 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu i tezinu odgovaraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Maj 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам 180 висок и мени су одличне што се висине тиче ,али су ми у струку кнап,имам 75-76кг,фали ми 3-4цм у ширину наравно Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Decembar 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Продато Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...