Molder72 12 Napisano Jun 6, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taksisti i vozači gradskog se ponašaju kao da motoristi i ne postoje. Vozim skuterčić ali moram da otvorim četvore oči kada vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio kao kuris letos i mogu vam reci da nema tu puno pravila..svaka cast onome koji pazi, malo ih ima.. Razlika je samo sto ovi iz gspa i taxija nisu ni zainteresovani da paze, a ostali jednostavno nisu "navikli".. Zato nikad uporedo sa drugima i uvek probam brze od ostalih da vozim i sam sebe pazim.. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 6, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj drugi gleda...?? Ja ne bih mogao da gledam da neko patosira kolegu, a ja stojim sa strane i pomažem mu, ali da ustane...Ovde bi vozač dobio batine, kao 2 i 2, da je naleteo na dvojicu... Mislim da se ipak pre ovoga desilo još nešto - što je možda i motociklista izazvao, jer teško da će neko da izađe iz kola i napadne dvojicu koji već po izgledu deluju opasno, a tome u prilog govori i to što drugi motociklista ništa ne preduzima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4312 Napisano Jun 6, 2014 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da... Ja sam taxista... Šta da vam kažem? Evo ja i posle više stotina kilometara za volanom ne znam da vozim. Gazim punu,ne stajem na STOP,ne obazirem se na pešake,bicikliste,motoriste... Nismo se mi taxisti takvi rodili,takvi smo postali... Isto kao i svi traktoristi,kao i sve kamiondžije,svi motoristi naravno. Svi oni koji vama smetaju jer su drugačiji od vas samih.... Sa takvim komentarima o drugima isti ste kao i svi ti što pljuju po bajkerima nazivajući nas stokom i bagrom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj drugi gleda...?? Ja ne bih mogao da gledam da neko patosira kolegu, a ja stojim sa strane i pomažem mu, ali da ustane...Ovde bi vozač dobio batine, kao 2 i 2, da je naleteo na dvojicu... Mislim da se ipak pre ovoga desilo još nešto - što je možda i motociklista izazvao, jer teško da će neko da izađe iz kola i napadne dvojicu koji već po izgledu deluju opasno, a tome u prilog govori i to što drugi motociklista ništa ne preduzima. Pa i ne izgledaju nešto opasno, ali ih je dvojica, ali kao da je bio jedan...Nije uopšte poenta u tome ko je kriv, krivi su obojica, nego se postavlja pitanje kolegijalnosti. Iskreno ne bih mogao mirne duše da gledam kako neko odvaljuje kolegu, prijatelja ili već... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...