Jump to content

Moto Zajednica

Nokaut

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Honda PCX 125

Ja sam radio kao kuris letos i mogu vam reci da nema tu puno pravila..svaka cast onome koji pazi, malo ih ima.. Razlika je samo sto ovi iz gspa i taxija nisu ni zainteresovani da paze, a ostali jednostavno nisu "navikli".. Zato nikad uporedo sa drugima i uvek probam brze od ostalih da vozim i sam sebe pazim..

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ovaj drugi gleda...?? Ja ne bih mogao da gledam da neko patosira kolegu, a ja stojim sa strane i pomažem mu, ali da ustane...Ovde bi vozač dobio batine, kao 2 i 2, da je naleteo na dvojicu...

Mislim da se ipak pre ovoga desilo još nešto - što je možda i motociklista izazvao, jer teško da će neko da izađe iz kola i napadne dvojicu koji već po izgledu deluju opasno, a tome u prilog govori i to što drugi motociklista ništa ne preduzima. :neznam:

• motoras, 2479 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Da,da... Ja sam taxista... Šta da vam kažem? Evo ja i posle više stotina kilometara za volanom ne znam da vozim. Gazim punu,ne stajem na STOP,ne obazirem se na pešake,bicikliste,motoriste... Nismo se mi taxisti takvi rodili,takvi smo postali... Isto kao i svi traktoristi,kao i sve kamiondžije,svi motoristi naravno. Svi oni koji vama smetaju jer su drugačiji od vas samih.... Sa takvim komentarima o drugima isti ste kao i svi ti što pljuju po bajkerima nazivajući nas stokom i bagrom.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 368 postova
  • Motocikl: Bicikla

Ovaj drugi gleda...?? Ja ne bih mogao da gledam da neko patosira kolegu, a ja stojim sa strane i pomažem mu, ali da ustane...Ovde bi vozač dobio batine, kao 2 i 2, da je naleteo na dvojicu...

Mislim da se ipak pre ovoga desilo još nešto - što je možda i motociklista izazvao, jer teško da će neko da izađe iz kola i napadne dvojicu koji već po izgledu deluju opasno, a tome u prilog govori i to što drugi motociklista ništa ne preduzima. :neznam:

Pa i ne izgledaju nešto opasno, ali ih je dvojica, ali kao da je bio jedan...Nije uopšte poenta u tome ko je kriv, krivi su obojica, nego se postavlja pitanje kolegijalnosti. Iskreno ne bih mogao mirne duše da gledam kako neko odvaljuje kolegu, prijatelja ili već...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja