Liz@rd 1 Napisano Maj 27, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam samo jednu temu o ovom motoru i zakljucana je. .. Imam dosta toga da pitam jer u skorije planiram da ovaj motor imam u svom vlasnistvu . . . Da li taj motor zavredjuje paznju, koliko je to dobra masina, da li je pouzdana, koje su cijene odrzavanja i registracije. . . .? Jasno mi je da jedan cilindar i 48 konja nisu bas nesto ali taj motor me privlaci svojim dizajnom i odgovara mojoj konstituciji . . . , dakle prelijep je i volio bih da je sledeci u garazi upravo ona . . Koje su mu mane, na sta treba obratiti paznju pri kupovini. .. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Maj 30, 2014 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan sto se tica agregata, mozes se obratiti enduro sekciji za model XTX660, XTR660 , koliko znam to su indenticni agegati sa MT03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...