Zeljko85 44 Napisano Maj 21, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam razne otpade, svi kao imaju, svi će da jave, ali niko ništa. nešto na ovu foru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aadlv 6 Napisano Maj 26, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Si razmisljao mozda da ti neko uradi taj nosac? Npr, nosac za moj lsl far je kostao 200e, sto mi je bilo preskupo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Maj 26, 2014 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nikki kawasaki ima te nosače, sa Boldorke 900, prečnik štapova 39 ali između njih i ovih nosača idu plastični prstenovi tako da tebi nije bitno što su njeni štapovi veći od tvojih, samo nađeš deblje prstenove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...