FAKS 0 Napisano Maj 21, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan POŠTOVANJE BAJKERI.MOŽELI MI NEKO POMOĆI DA NABAVIM RUKOHVATE ZA SUVOZAČA(POLOVNE)MOTOR MI IZGLEDA ŠUGAVO BEZ NJIH!HVALA ZA SVAKU INFORMACIJU.LIJEP POZZ.FAKS.MOB:00387/65/313-933(SMS)ILI NA E-MAIL:fahret.a@hotmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Maj 30, 2014 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mom bivsem VFR 800, 1999god menjao rukohvate. Nabavio sam ih preko coveka koji se reklamira ovde na forumu MOTO OTPAD I DELOVI, on nabavlja delove iz Madarske. Evo ti njegov broj telefona 0621282190. Ja sam moje platio polovne oko 50-60e. Inace sam tesko nalazio delove za taj motor kad sam ga sredjivao i dosta njih me je lagalo te naci ce te nabavice. Ovaj je jedini bio korektan, najeftiniji sa cenama od svih koje sam zvao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 30, 2014 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ih imam, samo treba da ih pronadjem po garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su i na Vfr 750 iste dimenzije samo dolaze u drugim bojama i isto se pricvrscuju, probaj od 750 da trazis, ima ih dosta vise i dosta duze su se proizvodile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Avgust 22, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan skoro sam siguran da rukohvati sa RC36 ne odgovaraju za RC46. Nisam probao ali mislim da ne može. Osim što su različitog oblika, razlikuje se i ugao u odnosu na sediše pod kojim stoje. Možda grešim ali sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...