zajec 245 Napisano Maj 20, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj telefon, star 5 meseci, kupljen u Telenoru, garancija uvoznika 24 meseca. Bele boje, bez tackice na sebi, perfektan. Full pack + silikonska futrola. Sim free Cena 290e 060/18-44-622 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 21, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je kodiran za Telenor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Maj 21, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je sim free Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Maj 21, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Da li je kodiran za Telenor? Ja sam od skoro uzeo novi paket u Telenoru uz telefon , samsung trend plus i takodje je sim free , nije zakljucan Nemoj da te buni, kontam da bi kolega koji prodaje pomenuti model rekao da ako je otkljucavao Uostalom imam i G2, odlican je al za mene je poslaba baterija, jes da sam ceo dan na njemu Srecna prodaja telefon je totalno ok ali ajde reci mi koji danas telefon a odnosi se i na skuplje i bolje telefone baterije izdrzi vise od jednoga dana? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Maj 21, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, telefon je kupljen sim free, nije bio zakljucan na Telenor. Sto se tice baterije, ovo je telefon sa najboljom autonomijom baterije u high class smartphone segmentu i meni opusteno drzi 2 dana. I telefon je zaista perfektan,bez i jedne ogrebotine na sebi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1782 Napisano Maj 21, 2014 Drug član, 1027 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan I ja da potvrdim da ovaj telefon stvarno ima odlicnu bateriju, uglavnom imaju slabiju. Inace odlican telefon, imam ga vec pola godine, vredi, pogotovu sto sada vidim da je dosta jeftiniji nego kada sam ga ja uzimao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 22, 2014 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan takodje korisnik g2. od android telefona best buy Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 22, 2014 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ali ajde reci mi koji danas telefon a odnosi se i na skuplje i bolje telefone baterije izdrzi vise od jednoga dana? Ima ih...evo recimo, jedan od njih koji dobro drži bateriju je Galaxy Note 2 (lično iskustvo) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Maj 22, 2014 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Posle dugo sluzbe galaxi s3 G2 je najbolji telefon koji je bio u mom posedu a bilo ih je mnogo a sto se tice baterije ful koriscenja 2 dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Maj 23, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan ali ajde reci mi koji danas telefon a odnosi se i na skuplje i bolje telefone baterije izdrzi vise od jednoga dana? Ima ih...evo recimo, jedan od njih koji dobro drži bateriju je Galaxy Note 2 (lično iskustvo) U suštini sve zavisi koliko se aparat koristi meni lično i s5 i z1 svaki dan idu na punjač nekada i dva puta sve zavisi od koriscenja. A baš za ovaj g2 su pisali da ima poboljšanu bateriju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Maj 23, 2014 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ima poboljsanu bateriju ali ako se instalira kitkat on je opasno jede. moj tel je bio sa instaliranim kitkatom i pod ful koriscenje neta , ukljucen gps bluetooth, mobilni podaci, wifi. traje 1 dan. galaxy s3 nije mogao pola dana da mi izgura pod ovim rezimom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 26, 2014 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Po mom nekom iskustvu, a promenio sam dosta android telefona, baterija najduže traje sa originalnim stock/officijelnim firmwareom koji se isporučuje sa telefonom kad ga kupiš novog u prodavnici. Recimo, na prvi model Galaxy S 9000, Gingerbred je bolje čuvao bateriju od Ice Cream Sendvich. Jeste da je ICS malo brže radio, ali je po meni ta neznatna brzina nedovoljan napredak u odnosu na trošenje baterije. Galaxy Ace Plus je odlično radio na oficijelnom GB. Posle uploada na Jelly Bean, srče bateriju. Moj Note 2 je odlično radio na 4.1.2 Jelly Bean. Na KitKat mi je odrao bateriju za dan ipo, pa sam odmah vratio nazad 4.1.2. Ima i toga, da kad instaliraš nov OS, više drndaš mobilni zbog testiranja novog firmwera ali na Galaxy Ace plus je i posle mesec dana bila primetna brža potrošnja baterije nego na predhodnoj staroj verziji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Maj 27, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...