FAKS 0 Napisano Maj 19, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZDRAVO BAJKERI.OD NEDAVNO IMAM HONDU VFR 800 I INTERESUJE ME KAKO SE ZATEŽE LANAC NA TOM MOTORU I GDJE SE MOGU NABAVITI POLOVNI DIJELOVI,KAKVA SU ISKUSTVA SA MICHELIN PILOT POWER GUMAMA?HVALA ZA ODGOVORE.LIJEP POZZ.FAKS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Maj 20, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj iza lancanika, bit ce ti jasno. Uglavnom imas jedan saraf cini mi se da je 19-ka, njega prvo popustis a onda sa posebnim kljucem koji bi trebao imati u alatu od motora malo zavrnes VELIKU nazubljenu ''maticu'' koja stoji, hajmo reci paralelno sa lancanikom. Nakon sto ocjenis da je lanac dovoljno zategnut, ponovo zavrni onaj saraf 19. Kakvi djelovi bre pa honda je to.. i jos vfr. Nisam nikad vozio PP pa ti o tim gumama ne mogu nista reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FAKS 0 Napisano Maj 20, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj iza lancanika, bit ce ti jasno. Uglavnom imas jedan saraf cini mi se da je 19-ka, njega prvo popustis a onda sa posebnim kljucem koji bi trebao imati u alatu od motora malo zavrnes VELIKU nazubljenu ''maticu'' koja stoji, hajmo reci paralelno sa lancanikom. Nakon sto ocjenis da je lanac dovoljno zategnut, ponovo zavrni onaj saraf 19. Kakvi djelovi bre pa honda je to.. i jos vfr. Nisam nikad vozio PP pa ti o tim gumama ne mogu nista reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tutorijal za V TEC, ali je isti sistem i za VFR800 FIY i za staru 750. Ovo je tutorijal za V TEC, ali je isti sistem i za VFR800 FIY i za staru 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Avgust 22, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je VFR motor na kojem se najlakše doteže lanac. Sjajan sistem! Popustiš jedan vijak i sa ključem koji dobiješ uz motor dotegneš ili popustiš i na kraju stegneš onaj prvi vijak. cca 5 min posla sa raspakivanjem i pakovanjem alat tj. dva ključa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...