WhaleBoy 2 Napisano Maj 17, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Vstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima! Pratim forum vec izvesno vreme iz prikrajka, no red je da se "novopeceni bajker u pokusaju" i registruje. Okolina dvojako tumaci moju "preuranjenu krizu srednjih godina", iliti "drugi talas puberteta" - bilo kako bilo, nakon vise od decenije striktnog cetvorotockastva, mali glasic u glavi je porucio da ponovo sednem na motor... Zapravo, sve prethodno su bili "motorici", tako da ce ovo biti prvi pravi motor, sto se mene tice. Seo, nabubecao, polagao za "A", no prava avantura je krenula tek pri potrazi odgovarajuceg dvotockasa... Dugo pratim forum, konsultovao sam se sa iskusnim bajkerima dugog staza, a pre svega sa svojim karakterom. Pobornik sam "penzionerske" voznje, tako da mi afiniteti, interesovanja, a i konstitucija namecu neki middle weight cruiser. Konkretno, dilema se vodi izmedju Drag Stara 650 i Intrudera M800 (C800). Sve sugestije su dobrodosle - po pitanju iskustava, raznih tipova za kupovinu, preporuka o prodavcima/uvoznicima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Maj 17, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WhaleBoy 2 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Vstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prinova je stigla, pa da se malo pohvalim!!!!!!!! "Pepe, my little mule"... Vstar650, 2009., presao nekih 12000 milja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8695 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, čestitam, puno bezbednih km i da te posluži kako treba. Lep motor. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 7, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Predivan bajk! Ako ti nije problem, izbaci cenu, gde si nabavio (zbog milja pretpostavljam USA), nacin i cenu transporta i sl. Uzivaj u voznji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Jun 7, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WhaleBoy 2 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Vstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici, i lepim zeljama... Poradicu na tome da se obistine. Sumadinac, nije problem, naravno... Motor sam pazario od momaka koji se u oglasima deklarisu kao "Coperi Arilje". Kupljen je od prvog vlasnika, koji je iz Dalasa. Naravno da je cena u USA visestruko manja, ali u odnosu na trzisnu cenu koja je ovde formirana (pogotovo u "sezoni"), cena je bila stvarno korektna - 4.5k e. U donosu na godiste, kilometrazu i opremu - realno. Uglavnom su ljudi koji uzimaju od njih bili dosta zadovoljni. Dobar deo motora tog ranga na trzistu i aktuelnim oglasima je kupljen upravo od njih, pa preprodavan po "bezobraznijim" cenama. Momci su ga i doterali u kombiju, uz troskove nadoknade benzina, tih 260 km. Spediterski deo je maksimalno korektno odradjen, svi papiri (od broja kontejnera u kom je dopremljen, do carinskih papira) su bili sredjeni, klasifikovani, pripremljeni. Cak su me i naknadno zvali (nakon sto su mi vec prodali motor), da provere da li sam zadovoljan, da li je registracija protekla OK, da pitaju treba li jos nesto da ucine. Plus sam dobio i novu zadnju gumu, pride. Iako bi i ova na njemu izdrzala sezonu. Sve u svemu, ja sam zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 684 Napisano Jun 7, 2014 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 493 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Jun 8, 2014 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Srecno.... da se slatko navozas ....................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WhaleBoy 2 Napisano Jun 9, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Vstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 93 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, lep motor, puno srecnih kilometara ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...