VladaSD 2364 Napisano Maj 14, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jakna sa poovelikim nazivom iz naslova...odlicnog i atraktivnog izgleda. Nema ostecenja, nosena je jednu sezonu, placena oko 200 evra. Ima sve protektore, burazeru je postala mala (ugojio se ko svinjce) ...rekao bih da je to neki M ili L broj (ima mene na fotkama..tj. mog stomaka i ledja , cisto da vidite kako stoji nekom od 115 kg ). Jaknu sam pregledao i zaista je odlicna, preporucujem...cena bi bila nekih 120 evra..ali naravno nije fixno jer ja imam sva ovlascenja za prodaju , pa i da drasticno spustim cenu za kesh . Ono sto je cilj...jeste da zamenimo za neku "malo vecu" jaknu , koja bi burazeru odgovarala. Na fotkama imate i dimenzije jakne ...po mojoj proceni ...rukavi su kratki za nekog od 180+ cm..tako da bi trebalo da odgovara nekom ko je nizi od navedenog...i nema preko 90 kg . Fotke su takodje ogromne, sa mobilnog....stavljam direktno...smanjicu ih cim mi se ukaze prilika. Nemojte da vas iznenadi refleksija na trakama koje ima od blica...na dnevnom svetlu se te trake i ne primecuju....super stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...