MK Krecar 1 Napisano Maj 13, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovim putem vas obavještavamo da MK Krečar organizuje III Moto Skup koji će se održati 18. 19. i 20 Jula u Batkoviću. Takođe pozivamo sve bajkere i ljubitelje motociklizma da nam dođu u goste i samim tim daju nam priliku da pokažemo kakvi smo domaćini! Molimo administratora da nas susret uvrsti u kalendar Moto Skupova 2014 i samim tim nam pomogne da što više ljudi obavjestimo i pozovemo na naš Moto Skup. P R O G R A M : Petak (18.7.2014.) 17:00 - Otvaranje kampa 20:00 - Večera (pečenje) 21:00 - Bend ''Arka'' uz atraktivne GO GO plesačice Subota (19.7.2014.) 17:00 - Defile motocikala 18:00 - Bajkerske igre 19:00 - BIK NA RAŽNJU 21:00 - Bend ''Štrajk'' uz atraktivne GO GO plesačice Nedelja (20.7.2014.) 09:00 - Doručak 11:00 - Zatvaranje kampa ULAZ SLOBODAN !!! Više informacija na FB profil MK Krečar: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008166853988 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Maj 13, 2014 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan U kalendaru ste,pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MK Krecar 1 Napisano Jun 24, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polako poćinju pripreme našeg susreta, dani se već odbrojavaju, a vas pozivamo u što većem broju da nam dodjete i uzivate u dobroj bajkerskoj atmosferi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MK Krecar 1 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme su skoro zavrsene, ostalo je jos samo da se izdetaljisu neke sitnice Ocekujemo vas u sto vecem broju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jul 15, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim 99% sem ako me kisa ne omete...jedno pitanje...ako iz pravca bijeljine krenem..jer bi presao granicu na pavlovicem mostu..da li ima negde posebno skretanje ili pravo iz bijeljine..ne bih da promasim..oce li biti obelezeno na putu neki putokaz... (nisam nikad bio u batkovicu pa ne znam koliki je gradic uopste) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Delic-Mk Badovinci 7 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bogatic, Badovinci Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Kad prodjes kroz Badovince i predjes Pavlovica most, vozis 7-8 km i prolazis pored Etno sela Stanisic i Fisa. Nailazi na kruzni tok i izlazis na drugom izlazu i ides ka Brčkom. Odmah posle kružnog toka imaš semafor. Na semaforu ideš desno...dalje samo pravo Ako ne verujes meni...sačekaj da neko od mojih komšija iz Mk Krečar potvrdi...mada ćemo mi iz Mk Badovinci ići tim putem i nećemo promašiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...