Jump to content

Moto Zajednica

MK Krecar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

MK Krecar's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Još samo 7 dana do početka našeg druženja! Pripreme su uveliko zavrsene, ceka se samo vreme do početka realizacije! MK ''Krečar'' team
  2. Draga braćo bajkeri, evo upravo je stigao i plakat sa nešto detaljnijim programom! Vidimo se 17, 18 i 19 Jula u Parku - Batković! Za sve dodatne informacije, možete se obratiti na facebook stranicu ''MK Krečar'', ovdje u komentarima naravno kao i na broj istaknut na plakatu.
  3. 17, 18 i 19 Jul MK Krečar - Bijeljina (Batković) organizuje Moto Fest, te molimo da nas uvrstite takodje u Kalendar Moto Skupova za 2015. godinu.
  4. Braćo naša, MK Krecar je uvek uz vas! Puna podrska dolazi!
  5. Prethodno se vidimo 30. na Oficircu Pozdrav i za vas!
  6. Poštovana braćo bajkeri, ovom prilikom želimo najaviti naš Moto Fest u prestojećoj sezoni, čije pripreme polako počinju. Kao i prdhodne godine Moto Fest održaće se 17,18 i 19 Jula u Batkoviću kod Bijeljine. Prošle godine smo uspjeli opravdati povjerenje svih onih koji su nam pružili priliku da ih ugostimo, a ove godine se nadamo da ćemo biti još bolji! U prilogu se nalazi naš najavni plakat sa osnovnim informacijama. Detaljne informacije dostavićemo vam kroz ostale plakate i objave u toku organizacije.
  7. Pripreme su skoro zavrsene, ostalo je jos samo da se izdetaljisu neke sitnice Ocekujemo vas u sto vecem broju!
  8. Polako poćinju pripreme našeg susreta, dani se već odbrojavaju, a vas pozivamo u što većem broju da nam dodjete i uzivate u dobroj bajkerskoj atmosferi!
  9. Ovim putem vas obavještavamo da MK Krečar organizuje III Moto Skup koji će se održati 18. 19. i 20 Jula u Batkoviću. Takođe pozivamo sve bajkere i ljubitelje motociklizma da nam dođu u goste i samim tim daju nam priliku da pokažemo kakvi smo domaćini! Molimo administratora da nas susret uvrsti u kalendar Moto Skupova 2014 i samim tim nam pomogne da što više ljudi obavjestimo i pozovemo na naš Moto Skup. P R O G R A M : Petak (18.7.2014.) 17:00 - Otvaranje kampa 20:00 - Večera (pečenje) 21:00 - Bend ''Arka'' uz atraktivne GO GO plesačice Subota (19.7.2014.) 17:00 - Defile motocikala 18:00 - Bajkerske igre 19:00 - BIK NA RAŽNJU 21:00 - Bend ''Štrajk'' uz atraktivne GO GO plesačice Nedelja (20.7.2014.) 09:00 - Doručak 11:00 - Zatvaranje kampa ULAZ SLOBODAN !!! Više informacija na FB profil MK Krečar: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008166853988
  10. Obavještavamo sve ljubitelje motociklizma i druženja da je MK Krečar konačno i zvanično stupio na scenu!!! Klub je osnovan 2012. godine kada je zakazan i prvi Moto Skup u Batkoviću. Od tada iza sebe imamo organizovana 2 Moto Skupa, nešto skromnijeg karaktera u skladu sa mogućnostima. Ove godine, MK Krečar je zvanično registrovan, broji oko 20 članova (za početak) i u nedavno započetu sezonu startuje sa dosta većom podrškom i mogućnostima. Svi članovi kluba već ponosno nose prsluke ukrašene jedinstvenim bojama. Takođe smo u tekućoj sezoni zakazali Moto Skup, dosta bogatijeg karaktera nego do sada, koji će se održati 18. 19. i 20. Jula u Batkoviću. U prilogu vam objavljujemo nekoliko slika sa prvih druženja pod amblemima MK Krečar u kojim na žalost, shodno obavezama nisu mogli prisustvovati svi članovi ali se nadamo da će nas na narednim druženjima biti mnogo više. Takodje u prilogu vam objavljujemo i već pripremljen plakat za najavu Moto Skupa u kom se možete malo više informisati. Za više informacija na raspolaganju vam stoji FB profil MK Krečar koji je 24 h pod nadzorom: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008166853988 Srdačan pozdrav, MK Krečar.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja