zeka 0 Napisano Februar 7, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Gudurica kod Vrsca Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam i ja odelo sa naseg oglasnika i zadovoljan sam jako al bih voleo da cujem i vase misljenje. Pozz drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Odlican si posao napravio! Bering je renomirana firma i oprema im je jako kvalitetna i funkcionalna. Govorim iz iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih jaknu pre mesec dana, (deluje mi slicna tvojoj), solidne je izrade, ali nisam imao priliku do sad da je nosim... Evo i slike na http://www.bering.fr/index.adml?r=172&l=111&f=1732 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Maki koliko para...??? Ima li kod nas predstavnik ili prodaja Beringa....ja sam u kontaktu sa predstavnicima Beringa i KTM-a u Zagrebu sada trebaju da dobiju novu kolekciju...prosli put kada sam bio video sam da su im cene pristupacne i jos plus moze da se dobije tax-free sto je ja mislim jedno 15-20 % povracaj poreza za strance...zato me i interesuju cene ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Februar 7, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Maki koliko para...??? Ima li kod nas predstavnik ili prodaja Beringa....ja sam u kontaktu sa predstavnicima Beringa i KTM-a u Zagrebu sada trebaju da dobiju novu kolekciju...prosli put kada sam bio video sam da su im cene pristupacne i jos plus moze da se dobije tax-free sto je ja mislim jedno 15-20 % povracaj poreza za strance...zato me i interesuju cene ovde... u 3t-racing-u imaju bering opremu ali koliko ja znam nisu predstavnici... pre 2-3 nedelje sam video bash dobru bering jaknu, duzhu sa postavom i protektorima koja deluje jako kvalitetno... 16.000din. je cena i mislim da je povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Maki koliko para...??? Ima li kod nas predstavnik ili prodaja Beringa.... IMA! Rajko! ;D i uvek je neko snizenje... ;D Ja sam jaknu platio 140e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka 0 Napisano Februar 7, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Gudurica kod Vrsca Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih jaknu pre mesec dana, (deluje mi slicna tvojoj), solidne je izrade, ali nisam imao priliku do sad da je nosim... Evo i slike na http://www.bering.fr/index.adml?r=172&l=111&f=1732 Slicne su, verovatno je tvoja malo noviji model. Ja sam jako zadovoljan jakna ima postavu kao i pantalone koja sa naravno skida, i protektore za kolena ramena i laktove. A i cena mi je delovala pristupacnom. Znaci Jakna, pantalone, cizme DAINESE ZEV D-Dry Gore tex i pojas IXS sa plastikom (kornjaca) za 210 eura. Opremu sam probao na 110km/h u 11 sati uvece i nisam se smrzao, odlicno drzi vetar a decko od koga sam je kupio tvrdi da ga je dvaput uhvatila kisa i da je ostao suv zahvaljujici odelu. Nadam se da nisam pogresio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...