Hattrick 224 Napisano Jun 24, 2014 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da razmislis ti o nekom motoru koji manje trosi od 100 evrica . Odakle ti to kreces kad cenis toliko bratac Pa mozda je mislio ukupni troskovi za taj put, gorivo, valja pripremiti bajk, podmazati lanac, proveriti ulje, gume, plocice, Svetla, registracije, zelene kartone, i da ne nabrajam, pa troskovi samog putnika cigarete, pica, sendvici, klopa, i usput i tamo, i sta ti ja znam kakvi sve ostali sitni troskovi, jedno na drugo, jer bio par puta, nije mu bas tako netacna racunica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jun 24, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam paradajz turista meni 50ak granica 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hattrick 224 Napisano Jun 24, 2014 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam paradajz turista meni 50ak granica :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da cemo se pojaviti u velikom broju ispred skupstine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Možda jedno malo obaveštenje zašto NIS nefinansira ove godine gorivo,jednostavno potrošene su pare koje se po planu za 2014 odvajaju za donacije.Od prošle godine NIS finansira auto trke ,što im se marketinški mnogo više "isplati".Cifre koje zahtevaju takvo finansiranje pojedu kompletan donasijski fond. http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Automoto/233563/Borkovic-Zaplakao-sam-i-zaurlao-od-srece-pobede-u-debitantskoj-sezoni-su-retkost http://dusanborkovic.com/sr/foto/kvalifikacije-hungaroring/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Jun 25, 2014 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I to se slučajno poklopilo sa rušenjem barikada.Važi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jun 25, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan A, i ocenili su da je ovo sto su do sad sponzorisali Bike rock misiju, dovoljno da nam se oduže za to što smo im poklonili celu Naftnu Industriju Srbije. Ukoliko im sad poklonimo i EPS, mozda budemo zasluzili da opet sponzorisu nas patriotizam i rodoljublje, pa ne bi oni nas ostavili na cedilu (skoro) nikad. Isao sam na prvu Bike rock MIROVNU misiju i tada sam isao o svom trosku. Narednih godina odrzavanja ovog skupa, ovo "mirovna" je izbrisano, a ja zbog nejasne, a evidentne politicke konotacije skupa, na moju štetu nisam isao u K. Mitrovicu. Kazem na štetu zato sto je susret sa srpskim narodom iz juzne nam pokrajine, posebno te prve godine bio nezaboravan, nabijen jakim uzajamnim emocijama koje se protezu iz krajnosti u krajnost, izrazenim ponosom sto sam deo grupacije koja je prvi put posle '99. organizovano posetila svoju bracu i sestre na Kosovu i Metohiji. Ove godine, iako nemam svoj motor, ici cu ponovo u Mitrovicu, srecan sto iza tog odlaska ne stoje vise oni koji su nam u istoriji pomagali iskljucivo onda kada se to poklapa sa njihovim licnim odnosno drzavnim interesima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Jun 25, 2014 8-bit, 1885 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Idem prvi put i kao novajliji mi je zanimljivo kako je malo informacija dostupno o tako masovnom događaju. Savet organizatorima, daj sredite taj sajt - blenem u onaj fejsbuk (nismo svi društveno potkovani). Postoji više naloga na temu bike rock misije, a sajt mrtav. Ako Vam treba pomoć, nije problem, za ovu godinu je kasno, ali ajde za iduću da se sredi sajt, pa nije to svemirska tehnologija. Eto ja stojim na raspolaganju, a navataću još kog programera ako treba 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Jun 25, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se da za gorivo treba oko 100 eura. Ali nesto razmisljam tacnije trazim nacin i dolazim do sledeceg 4 ljudi u kolima po 30 eura i trebalo bi da pokrije troskove. onaj ko nece nadje razlog onaj ko oce nadje nacin. bajker si i na motoru i u kolima bajker si u srcu i svi bi voleli da idemo motorima dole ALI Da razmislis ti o nekom motoru koji manje trosi od 100 evrica . Odakle ti to kreces kad cenis toliko bratac ajde ovako Beograd k.motrovica oko 320 u pravcu to je 640 i ako se bude islo do gracanice to je oko 750, jel se ne ide najblizim putevima. Ako ti motor u proseku trosi 6 to je oko 7000. pa druga stavka je ulje. neznam kako ali tdm trosi ulje i to oko 1/2 l na 1000 km to ti je oko 900 din Klopa dva puta usput i jednom dole je oko 500 minimum. I da kazemo da nista ne pijemo i da spavamu u satoru ili balonu i da nam nece puci guma i da smo paradajiz turisti, najjeftinija varijanta ti je oko 8500 rsd a to je 75 eura. Idalje nemam te pare za jedan dan. a ide mi se i dalje i verovatno cu kolima treba neko i da vas slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 278 Napisano Jun 25, 2014 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Poz kolege! Hajde da i ja podelim neke informacije sa vama. Svako ko planira dalje od Mitrovice, Gazimestan ili Gracanica ili bilo koje drugo mesto Juzno od Ibra, neka bude spreman da plati auto/moto osiguranje ( mislim da je za automobile 20 eura za 7 dana) u suprotnom mozete dobiti visestruko vecu kaznu. Jednostavno, cim predjete na Juznu stranu panduri ce vas zaustaviti jer im se moze a mnogima od njih se ne svidja sto obelezavamo ovaj dan, mnogo puta potvrdjeno! Ukoliko vec planirate onda je grupno putovanje najbolje resenje, iz vise razloga. Danas sam se provozao do Leposavica pa nazad do K.Mitrovice I videh da putari krpe asfalt, da nekim deonicama asfalt je isecen i ima puno sitnog i krupnog sljunka, obratite paznju! Takodje, neki babuni su stavljali previse katrana tokom krpljenja pa ga ponegde ima vise nego sto bi smelo i plus su sleperi sve to lepo razmazali. Nista strasno ali moze da bude za.ebano! Avaj, da ne pocnem da zvucim kao Alvirovic samo cu upozoriti one koji dolaze prvi put da obrate paznju na podvoznjake od Leska do Mitrovice. Da zlo ne cuje, ako nekome zatreba neka pomoc slobodno neka posalje poruku preko sajta.(samo posle 20h, do tad radim) Pozdrav i srecan put svima! Vidimo se! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Jun 25, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idem prvi put i kao novajliji mi je zanimljivo kako je malo informacija dostupno o tako masovnom događaju. Savet organizatorima, daj sredite taj sajt - blenem u onaj fejsbuk (nismo svi društveno potkovani). Postoji više naloga na temu bike rock misije, a sajt mrtav. Ako Vam treba pomoć, nije problem, za ovu godinu je kasno, ali ajde za iduću da se sredi sajt, pa nije to svemirska tehnologija. Eto ja stojim na raspolaganju, a navataću još kog programera ako treba pa ako te zanima put od bg do kosovske mitrovice idemo ovako od bg do kg auto put lep asvalt i bez nekih vecih krivina. kg neznaju da voze i malo su gori od pancevaca od kg do kv opet lep put moze da bude malo peska na putu no nista strasno. od kv do administrativnog prelaza jedan od najlepsih puteva za voznju motora cuvena dolina jorgovana. prepuna lepih i brzih krivina uz ibar. uzivanje ali pazi se svako danas ima dozvolu i mnogi seku kolonu, obilaze i ako im ti ides u susret itd. od administrativnig prelaza ka kosovskoj mitrovicim jako lose. nije obelezeno, na par mesta je suzenje puta, ali i pored svega toga imaces osmeh na licu. doel se spava u balonu za fudbal (vojne vrece jedna do druge) ili u satoru koji postavljas na terenu za mali fudbal odma pored glavne bine (sljaka). iskreno savet ako si u mogucnosti iznajmi neki smestaj. nensy je navela na pocetku. inace kosovka mitrovica je jedini grad u kom sam video toliko lepih devojaka na jednom mestu.... ne treba ti nista dodatno od papira i to je srbija. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Jun 25, 2014 8-bit, 1885 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Shaman. U novinama (nekim tamo) kažu da nosimo humanitarnu pomoć? Dal' zna neko nešto o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sator kod bine nije losa ideja ako nema kise, u tom kisnom slucaju je balon odlican, samo treba savatati nekog ko zna put do njega. U svakom slucaju neopisiv dozivljaj, vidimo se u subotu ispred skupstine . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Jun 26, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Spavajte u Domu studenata, cena je prosle godine bila 500 dinara i bilo je jako lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jun 26, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pretprošle godine bio u Zvečanu u motelu kod Bate petokrake. Noćenje je bilo 1000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Jun 26, 2014 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Moja ekipa kod Coca u Zvecanu 12 eura nocenje i dorucak doduse ostaci sa svadbe od prethodne noci,hotel je nov ima i ogroman bazen ali vreme vec par godina nedozvoljava da se overi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 26, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ево неких моји виђења: пре две године, била жега нека, шест пута сам се презнојио док смо стигли. Убио би за једно туширање. Нисам имао где, балон загушљив до бола, блага катастрофа, а после толико километара могу слободно рећи по катаклизмичној врућини хтео сам да се опружим мало... Прошле године, киша падала, шатори - пропаст...већ мокар а морам у шатор ... Дом студената имате на сајту http://prijemni.infostud.com/studentski_domovi/Studentski-centar-Pristina-Kosovska-Mitrovica/Dom-2-Kosovska-Mitrovica/60# бројеве телефона и можете резервисати. Собе нису као на сликама али су бар суве и колико толику уредне. Можете оставити кацигу и опрему, истуширати се (ако буде воде) и онда у зезање. Ми смо већ резервисали и цена је 500 дин а што је најбоље све је недалеко од дешавања Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Jun 27, 2014 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Obrenovacka ekipa spremna kao i svake godine ! Vidimo se ispred skupstine ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 278 Napisano Jun 27, 2014 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Prva grupa 'Civijasa' stigla u KM! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 27, 2014 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Druga ekipa Civije krece sutra, ispred moto kluba na zeleznickoj stanici u Sapcu, u 10h.Ici cemo pravo na Kosovo ali cemo cekati Beogradsku grupu na skretanju za Rasku. Svi koji su u blizini a zainteresovani su da idu sa nama dobro su dosli. Pozdrav i vidimo se sutra u Kosovskoj Mitrovici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 27, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Priblizilo se,vidimo se sutra narode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Jun 27, 2014 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Ево неких моји виђења: пре две године, била жега нека, шест пута сам се презнојио док смо стигли. Убио би за једно туширање. Нисам имао где, балон загушљив до бола, блага катастрофа, а после толико километара могу слободно рећи по катаклизмичној врућини хтео сам да се опружим мало... Прошле године, киша падала, шатори - пропаст...већ мокар а морам у шатор ... Дом студената имате на сајту http://prijemni.info...a-Mitrovica/60# бројеве телефона и можете резервисати. Собе нису као на сликама али су бар суве и колико толику уредне. Можете оставити кацигу и опрему, истуширати се (ако буде воде) и онда у зезање. Ми смо већ резервисали и цена је 500 дин а што је најбоље све је недалеко од дешавања Prenoćište u domu je vrlo korektno i jevtino. PREPORUKA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Jun 27, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Naravno MK Crna Reka i moja malenkost krece rano ujutru vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 27, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Moja ekipa kod Coca u Zvecanu 12 eura nocenje i dorucak doduse ostaci sa svadbe od prethodne noci,hotel je nov ima i ogroman bazen ali vreme vec par godina nedozvoljava da se overi. ove godine ako vreme dozvoli, eto mene kod vas u hotelu na kupanju Vidimo se ujutru...ubi me neizdrz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Jun 27, 2014 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Yasmina je spremna za polazak, još samo da svane i... Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...