Alexa90 11549 Napisano Maj 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, oglas je za komšiju. Iskrivio je zadnju felnu na pomentuom skuteru, pa pošto nigde ne može da nađe drugu, zamolio me je da pogledam ovde. Kod uvoznika mu ne daju samo felnu, već su mu rekli da može samo ceo motor da uzme, čudno, ali je tako. Kontakt na PP Skuter i felna izlgedaju ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Maj 10, 2014 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije baš napravio osmicu od točka ima u NS-u jedna radnja koja se bavi ispravljanjem felni baš povoljno,iz ličnog iskustva preporučujem ja sam tu ispravljao moju felnu od motora. KLIK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Njega su otkačili kad je išao da je ispravi, rekli su da ne može jer je samo "srce" felne i da se boje da ne pukne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Maj 10, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to 16 inca felna?Ako je 16 ima da se nabavi i nova i polovna,samo su cene kao da su zlatne.Nova je nepunih 90e a polovna od 40-60e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...