Jump to content

Moto Zajednica

Da li neko ima crknute namotaje za Piaggio 50 ccm?

Recommended Posts

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900

Pozdrav, treba mi bukvalno samo dzek, jer ovaj moj gubi kontakt i izgubio sam svetla. Ako neko ima neke stare crknute nek javi. Hvala!

Nikola Novi Beograd.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 83 postova

A verovatno ce da mi kazu imamo da da polovne namotaje, 40 evra, a meni trebaju neki koji su vrisnuli samo dzek da skinem :) Probacu sutra ako nista drugo barem da vidim, jer nemam ideju gde bi mogao da nadjem. Hvala na ideji ;)

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

A sto ne bi za pocetak skinuo dzekove i spojio zice i izolirkom uhvatio ili ako nista drugo nadji muski I zenski dzek sa istim brojem vodova pa stavi taj umesto ovog sto sad imas tj zameni oba sa dva nova ispravna iako nisu isti, struji je svejedno.

• U prolazu, 83 postova

Pa ja reko da ne eksperimentisem sa strujom, otkud znam da ne bude bum bum eksplodirn. Mislio sam i ja da se to nesto zbudzi tako, ali ovo je bolja varijanta da se skine dzek sa nekog starog crknutog namotaja, najbolja prica da je dzek originalni, a zice se spoje pa se spoje. Sigurno moze i ovako, stoji mi sad kod majstora, trazimo i ja i on resenje, sad videcu, opet ce da zanoci kod njega do sledece nedelje, pa kisa krece da pada.

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Koliko kontakata ima taj dzek? Ima jako puno dzekova sa 4-5 kontakata koji mogu tamo da se nabudze. Takodje mozes u prvu ruku da skines dzek, stavis one spojnice sto idu u razvodnu kutiju ne znam kako se zovu, kupuju se na koju duzinu oces, bela plastika unutra metal i ima dva sarafa i zasarafis zice sa oba kraja. A najbolja solucija samo zicu na zicu i termoskupljajuca plastika kao izolator to nema sanse da se raspadne od vibracija. Po meni nema potrebe da striktno vijas original jer je struji svejedno a sacuvaj ovaj dzek sto imas pa jednog dana ako budes menjao namotaje mozes opet da prikljucis da bude fabricki.

• U prolazu, 83 postova

Nije mi tu skuter do ponedeljka, džudži kod majstora, ne mogu da se setim. Al jos jednu stvar sam primetio, saug mi izgleda radi i u voznji, jer ja kada stanem na semaforu on brekće kao kada ga palim kad je hladan. A namotaji tu na fazi za svetla imaju ulogu i u radu sauga valjda?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja