LJepoja 0 Napisano Februar 6, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel ima neko neku gumu 18' za yamahu fzr,za dimenzije nisam bas siguran koje su ali onaj ko ima nesto verovatno zna sta mu treba...dajte stogod pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 6, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji je zadnja 18-ica za FZR-a redja pojava od Desmosedicija... (O)Pisao je Bender svoju golgotu pri nabavci iste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 6, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan 140/60R18 t0 je ta a imas to naci nije problem DUNLOP ih pravi a imas i 160/60R18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Februar 7, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti moj broj pa nek mi se javi mozda ima ja...064 0 43 63 73 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...