muljaz 2083 Napisano Maj 4, 2014 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan DeLonghi ECAM 25.462 automatski aparat za espreso kafu. Mene kao velikog ljubitelja kafe je odusevio. Pravi kafu vrhunskog kvaliteta. Tvrdim da je bolja od 80% kafa koje mogu da se dobiju u nasim ugostiteljskim objektima. Ima poseban rezervoar za mleko i pravi vrhunsku penu za kapucino i ostale slicne napitke. Odlican je za kuce, firme, a mislim i da je sposoban i da radi u nekom manje prometnom lokalu. Regularna cena aparata je oko 800 evra, ovaj bi mogao da ide za 450. Postoji mogucnost da se nabavi jos koji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Maj 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Колики је резервоар за воду и шта се дешава са млином, или користи таблете? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Maj 5, 2014 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima svoj mlin, a moze i mlevenu kafu da koristi. Ima kontejner u koji odlaze kafu koju je iscedio. Mlevenje, kolicina kafe, moze da se steluje po zelji. Staje oko 250g kafe. Rezervoar za vodu prima 1.8l. Ima program za ciscenje od kamenca (pojavi se upozorenje). Podesava se i za odredjenu tvrdocu vode. Ima programe za kapucino, nekoliko razlicitih duzina kafe... Kad nadjes kafu koja ti se svidja i jednom ustelujes sve, zadovoljstvu nikad kraja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan .....Regularna cena aparata je oko 800 evra, ovaj bi mogao da ide za 450......... Cek cek koliko bi bio para aparat,al da ne mora da ide,nego da bude nepokretan...i kako ga napravis da ide jel mu ugradjujes neke mehanicke noge ili pogon preko tockica....jel robotizovan pa ide sam ili se upravlja preko daljinskog... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Maj 5, 2014 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam gore da je automatski. Citaj pazljivije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...