Jump to content

Moto Zajednica

garnitura za biksnovanje ( valjda se tako kaze ) ;)

Recommended Posts

• Drug član, 1618 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400

citao sam da dosta ljudi na forumu , pa i ja sam , ima problem sa luftom u biksnama , na disku ....

e sad , ne bi bilo lose da vidimo dal to neko ima , pa da sredimo te stvari , ili da se javi neko ko zna da nam objasni kako , sta itd itd ( jer mislim da tu i treba da bude malo lufta da bi disk mogao da "radi" ) uglavnom , ta napravica izgleda kao dva konusa koja se postave na biksnu i stezu ...

postoji i ona stara , cekic , sto tezi , i rokaj , ali sa ovom napravicom nije potrebno skidanje tocka , diska ...

izbunario sam i jedan video klip , samo momak na klipu pokusava da napravi luft jer mu je zapeklo , a meni treba da smanjim luft koji je cini mi se veci nego sto treba ....

post-27256-0-58164000-1399124976_thumb.png

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1230 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Mani se cekica, debalansiraces zvezdu diska, nego skini diskove i idi kod nekog ko ima rucnu, ili masinsku presu, i osecajno, polako jednu po jednu zakovicu doteras na meru. Na masinskoj presi je bolje jer moze da se namesti granicnik (duzine hoda ) i tada imas sve jednako stisnute zakovice.:zdravo:

• Podržavam 1

znam ,znam ,nisam ni mislio cekic direkt na biksnu ...nego konus sa jedne i druge strane i udri ;)

ko ce da skida tocak , disk i ostale stvarcice...0ljut2.gif0ljut2.gif

• Drug član, 1230 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Ja pokusao da ti pomognem, a ti kako hoces. i stvarno bi voleo da iz daleka posmatram kad to budes radio cekicem na motoru.:zdravo:

• Podržavam 1

ma nismo se razumeli... kazem i kad bi cekicem ne bi direktno na biksnu nego na konus , naravno da znam da tada mora da se skida tocak i disk i da ne moze na motoru...

kad sam mislio "na motoru" , mislio sam na ovaj fazoncic kao na ovom klipu , tako sa nekom forom , i eventualno kilo kljucem i opet bi bile sve jednako stegnute....

svakako hvala na pomoci 1zdravo.gif

• Ne silazi, 6586 postova
  • Motocikl: đački pešački

Mani se cekica, debalansiraces zvezdu diska, nego skini diskove i idi kod nekog ko ima rucnu, ili masinsku presu, i osecajno, polako jednu po jednu zakovicu doteras na meru. Na masinskoj presi je bolje jer moze da se namesti granicnik (duzine hoda ) i tada imas sve jednako stisnute zakovice.:zdravo:

Samo tako, ostalo je budž, ne može ni na kilo ključ, bolje onda na osećaj, oko, šubler,...

• Svrati ponekad, 177 postova
  • Motocikl: BMW R 850 R

Imao sam isti problem. Promenio diskove i tako ga resio. Najradije bih taj problem resavao novim biksnama. Ne znam ima li ih gde u prodaji ili je neko spreman da ih pravi po narudzbi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja