Kosta86 122 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan @Severian Ja bih isao na vise dana jer realno jedan ceo dan je samo za ucenje staze. Nije mi bitno da li je radni ili neradni dan. Kad budes isao ako ti ne smeta moje drustvo najavi mi malo ranije i vrlo radu cu ti se prikljuciti ako budem u mogucnosti a planiram da budem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18591 Napisano Januar 1, 2016 Integrisan, 8479 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kosta, dogovoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 691 Napisano Januar 1, 2016 Zainteresovan, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hm upravo videh nesto jako zanimljivo na tvojim slikama. Ovi silikoni na rezervoaru (pojma nemam kako se strucno zovu) pomazu i pri kocenju i pri namesranju za krivinu?da se nadovezhem. i ja trazhim ovo, video sam to pre jedno pola godine al nisam znao shta da trazhim. elem na aliexpresu ih ima za smeshnu cifru.http://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-Tank-Antiskid-Traction-Pad-Side-Gas-Grip-Protector-for-Kawasaki-Z800-2012-2013-2014-Black/1826688446.html 11E http://www.aliexpress.com/item/Tank-Antiskid-Traction-Pad-Side-Gas-Grip-Protector-for-2008-2009-2010-2011-Hayabusa-GSXR-1300/1535652097.html To Crank, da ozdravish shto pre! Mare uzimaj slobodno,ja sam uzeo te sa aliexpress-a,za suzukija,ispalo me 1500 din do mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gligoric 17 Napisano Januar 2, 2016 U prolazu, 26 postova Motocikl: Honda CBR1000RR SP Prijavi odgovor kao problematičan A pikap? Znas li? Ako ti u saobracajnoj pise Teretno vozilo onda si u problemu,ako si putnicko onda je ok. Gorivo na pumpi placajte karticom da izbegnete veliku proviziju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Avgust 23, 2016 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je i nama bilo. Mozda nekome znaci. Isli smo u organizaciji https://www.stardesignracing.com/ na dva dana i proveli se odlicno. Odusevljen sam organizacijom ovog kluba. Spavanje se moze naci u mestu pored za nekih 15eura. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Avgust 23, 2016 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je i nama bilo. Mozda nekome znaci. Isli smo u organizaciji https://www.stardesignracing.com/ na dva dana i proveli se odlicno. Odusevljen sam organizacijom ovog kluba. Spavanje se moze naci u mestu pored za nekih 15eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Avgust 23, 2016 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan U oktobru je TD gde vracaju novac ako bude kise tako da vredi razmisliti . Bilo bi lepo da vise nas krene iz Srbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Avgust 23, 2016 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Necu pare hocu da vozim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1958 Napisano Avgust 23, 2016 Drug član, 858 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 691 Napisano Avgust 24, 2016 Zainteresovan, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan U oktobru je TD gde vracaju novac ako bude kise tako da vredi razmisliti . Bilo bi lepo da vise nas krene iz Srbije. Planiraj i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Avgust 25, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i na mene gde god se bude islo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Octobar 26, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ima zainteresovanih da se izadje jos ove godine na euro ring? Gledajuci prognozu interesantno deluje subota 12.11 i nedelja 13.11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Decembar 3, 2016 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Trka sa poslednje Panonije. Nazalost link radi samo sa racunara, ne i sa telefona i tableta. https://youtu.be/JNgfBtgW7yE Sent from my MotoG3 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Decembar 3, 2016 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SASAJAN 8 Napisano Maj 5, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da nesto napisem.Posto mi je tesko palo ovo odlaganje TD na navaku i 23 i 30 og odlucio sam da se spakujem i odem da vidim Serres u Grckoj.Poveo sam dva drugara da mi prave drustvo,zavrsio prikolicu nakacio motor I krenuo. Vreme je postalo lose oko Nisa ,pocela je kisa i tako nastavila celi put kroz Bugarsku.Na granici je bilo ok,nista sem saobracajne za auto i pasosa nam nisu trazili.Vinjeta kroz Bugarsku se kupuje na granici i kosta oko 6 evra za nedelju dana. I najzad smo stigli do Serresa.490 km od Jagodine.U Grckoj auto put kosta 2.4evra dnevno. Smestili se u sator i cekali jutro dok je kisa rominjala. Ustali smo oko 8 i pravac staza.Sacekala nas je ljubazna Grkinja kojoj je trebalo samo ime i prezime da kazem bez ikakvih dokumenata i bez toga koji motor vozim i popunila mi prijavu.Staza kosta 55 evra za celi dan od 10 do 20 casova sa pauzom od 14 do 15 sati.Grupe se prave u zavisnosti od broja prijavljenih ima ih dve ,spora i brza. Staza je izvanredna,3600 m pravac nije mnogo dugacak ali dovoljan,niko me nista nije pitao,vozio sam u obe grupe,drugari sedeli u kaficu na vrhu staze i gledali ceo krug.O asfaltu je glupo da pricam,bolji je nego na Navaku.Vreme je bilo oblacno sa malo sunca i temperatura oko 29 stepeni,sve vreme suvo. Sve u svemu odlican provod za solidne pare.Razmisljam da mi sledeci Navak ponovo bude Serres.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SASAJAN 8 Napisano Maj 5, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan video-0-02-05-a97b8d4f43ea3e4a10edf06cfc2910c3c95c855ba1d43ef7f699f5098b65cb51-V.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michanga 55 Napisano Maj 5, 2017 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko planira neki izlet na Panoniu ili Slovakia ili Brno ili Hungaroring u glavnom sve sto je u okolini u maju ili junu i želi da se udruži nek mi javi. Veliko pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Maj 5, 2017 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan @SASAJAN Super je ovo, svaka cast! Moram da probam Seres.... Nego ima li tamo na stazi servis, vulkanizer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SASAJAN 8 Napisano Maj 5, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan Ima masina za promenu guma koja je samousluzna,kompresor i benzinska stanica.imaju oko 5,6 wc-a besprekornih,idto toliko cesmi sa praskovima i ubrusima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Maj 5, 2017 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo vozili Serres 29.04, trebali smo i 30. ali nas je zeznula kiša. Staza je jako lepa za vožnju, asfalt odličan. Grci opušteni, nema nikakvog cimanja. Mi smi bili kada je bio open day, pa su se pravile 3 grupe (automobili, motori sporija, motori brža), a to podrazumeva 8 izlazaka po 20 min. :-D Meni lično je mnogo bolja staza od navaka. Mnogo je tečnija jer nema tako jakih kočenja kao na Navaku. Mi smo spavali u Alexander Hotelu koji je na par km od staze. Prenoćište je 20eur sa doručkom. Naravno, planiramo da idemo opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ralić 0 Napisano Maj 6, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan @SASAJAN Gde se nalazi kamp prostor? Koliko vidim sa slika, moguce je ostaviti preko noci auto sa prikolicom na parkingu staze, pa interesuje me da li za to moram da se pojavim do odredjenog vremena i kako to ide? Koliko gorivo kosta na stazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 691 Napisano Maj 6, 2017 Zainteresovan, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/5/2017 at 9:01 PM, Michanga said: Ako neko planira neki izlet na Panoniu ili Slovakia ili Brno ili Hungaroring u glavnom sve sto je u okolini u maju ili junu i želi da se udruži nek mi javi. Veliko pozdrav Ja bih ti se mozda pridruzio za Hungaroring, javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Maj 6, 2017 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Ralić said: @SASAJAN Gde se nalazi kamp prostor? Koliko vidim sa slika, moguce je ostaviti preko noci auto sa prikolicom na parkingu staze, pa interesuje me da li za to moram da se pojavim do odredjenog vremena i kako to ide? Koliko gorivo kosta na stazi? Na stazi nema goriva već moraš da odeš na najbližu pumpu koja je na oko 1km. Po meni je nabolje da poneseš kanister da se ne bi cimao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane76 2 Napisano Maj 15, 2017 U prolazu, 68 postova Lokacija: BG Motocikl: GSXR600K3 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako je neko za navedeni trackday sa kombi prevozom neka mi se javi na PM Slovakiaring 12-13.6. (pon-uto) , cena 200EUR za uplate do 31.5. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andric_Ivo 9 Napisano Jun 22, 2017 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/6/2017 at 5:14 PM, Ralić said: @SASAJAN Gde se nalazi kamp prostor? Koliko vidim sa slika, moguce je ostaviti preko noci auto sa prikolicom na parkingu staze, pa interesuje me da li za to moram da se pojavim do odredjenog vremena i kako to ide? Koliko gorivo kosta na stazi? Kamp je na samoj stazi, tacnije iza staze. Manje-vise svako ima svoj prikljucak za struju i cesmu, takodje, ako ih opomenes na vreme mogu da ukljuce bojler za tuseve koji su inace hladni i dobri za vruce dane Ja se makar do sad nikad nisam prijavljivao za kamp i auto sa prikolicom i motorm sam drzao pored satora, i nisam bio jedini. Ali sta god ti padne na pamet mozes sa njima da se dogovoris jer su po meni skroz ok i opusteni. Ja sam samo prvi put iznajmio box jer nisam bio siguran sta cu sa motorm i prikolicom, srecom naisao sam na nekog bugarina koji je hteo da podeli box sa mnom pa nas je to manje kostalo. Ali iskreno mislim da nema potrebe za tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...