stari roker 4367 Napisano Maj 11, 2014 motoras, 2500 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se dopalo. Uzivao sam citajuci... Hmmm...jedva cekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Maj 11, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Gosin Momire fino stivo za citanje i bas nekako opustajuce ..ne znam da li zbog predela kroz koje vozis ili tvog nacina pisanja u svakom slucaju hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš! Kad god sam vozio pored Dunava, bio sam ubeđen da je rumunska strana lepša, a nisam nikad njome prošao. Uvek ti tuđe izgleda bolje. Baš mi je drago da nisam bio u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Super fotke i lepo sve opisano, bas onako potaman. Volim i sam da se vozam uz Dunav a posebno skelom, ko sto kazes to je poseban dozivljaj... Kad mi dodju neki gosti uvek ih vodim na voznju tim putem , (obala Dunava kod NS ispod F.Gore... Beocin,Banostor, Nestin,Sisatovac) svi se oduseve. Ako budes nekada isao opet? Zovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentarima... Volim da čitam putopise jel često nađem informacije koje mi znače na putovanju. Pre polaska na neku destinaciju, pročitam putopopise sa te rute i uvek nađem nešto korisno... Tako se i ja trudim da moji putopisi budu korisni, koliko je moguće zanimljivi, sa kratkim tekstovima i sa interesantnim fotkama... Eto.. kolege bajkeri... MORAM I OVO DA KAŽEM... nešto što me je impresioniralo... Kada sam radio fotografije pre Golupca, parkirao sam motor, odmah pored puta i petljao sam nešto oko aparata.. vidim dolazi neki besan putni BMW, vozač usporava, pali sva četiri, ja mu dajem znak da je sve u redu... čovek produžava dalje, svira i pozdravlja... pogledam registraciju, strana... LEP GEST SOLIDARNOSTI... POZDRAV... I da kolega Neša, sa forum SHOKLA... Nešo svaka ti čast i hvala na pomoći, druženju i zajedničkom vozanju... Neša je bio pravi turistički vodič, koji me je upoznao sa lepotama Kladova i okoline... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Maj 12, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Profo,profo lepo. a sto se tice Nese-svima se nadje. Sta da Vam kazem...??? Takvi smo mi, Lokalci... Jos kada umemo da "teramo" i motore... Dobrodosli su svi, koji se zapute u ove, nase krajeve, i ukoliko budete bili primeceni prilikom iste radnje, bicete "startovani" od strane nekog zaludnog Taksiste... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...