ZarePrince 1 Napisano Februar 6, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Imam u planu da kupim ovaj motor,pa me zanima sve o njemu,sto vise to bolje. Pre svega kako se taj motor pokazao,koliko ta masina prelazi kilometara pre generalne,da li ima rezervih delova,i da li vredi platiti ovaj motor na slici 1600 eura registrovan godinu dana? Znaci motor je '89-o godiste,presao 58 000 hiljada km? Razmisljam se da ga uzmem pa da ulozim u njega jos par stotina eura,da mu zamenim sve sto treba i da mu nabacim nazad naslon,mozda neke bisage,rol bar i tome slicno Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarePrince 1 Napisano Februar 6, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko nesto o ovom motoru? Bilo sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio xv ali verziju od 1000ccm, zvanicna oznaka XV1000 SE midnight specijal 1984, vidim da ima dosta slicnosti, pa ako te zanima mogu o tome da ti pricam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarePrince 1 Napisano Februar 7, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E super Ernesto,bas bi mi dobro dosli neki saveti,bez obzira sto nije ista masina u pitanju.Znaci zanima me bukvalno sve-od delova,odrzavanja,kvarova,ponasanja na putu,udobnosti itd. Kao sto rekoh ovaj motor koji sam ja gledao bi me izasao 1600e registrovan.Presao je 58 000 km(e to me malo plasi).Jel znas koliko te masine prelaze pre generalne?Znam da to sve zavisi od nacina odrzavanja,ali onako otprilike Trebalo bi na njemu da se odradi auspuh tj da se menja i dekli kod motora i jos neki delovi su malo propali pa bi to trebalo da se polira i gume se onako.Kocnicama nisam odusevljen,jer sam ga probao malo i cini mi se da malo slabije koci.Da li po tvom misljenju vredi uzeti taj motor i uloziti u njega jos nekih 400 eura? Nameravam da kupim neki motor,ali kog necu prodavati bar 4-5 sezona,a godisnje bih prelazio oko 8000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...