Jump to content

Moto Zajednica

pomoc speedsenzor

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova

Moze li mi neko pomoci???Imam cbr-a 600F3 i ne radi mi kilometar sat e sad speedsenzor ne postoji na agregatu i da bi skratio sebi muke uz pomoc guglanja

nadjem resenje,nabavim poklopac prednjeg lancanika sa speedsenzorom od cbr 900 tacnije agregat 917 i sve se uklapa original i senzor i poklopac i tropinski dzek ali sat nece da radi,menjao sam i probao tri KM sata,napon od 0,5V dolazi do tacke na instrument tabli i sve ok sto se tice instalacije i speedsenzora ali nece pa nece,video sam na netu mali uredjaj pod imenom SPEEDOHEALER za kalibraciju i ima li neko iskustva hoce li mi to pomoci ili ne@hvala unapred@

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 15 postova

Verovatno je agregat od F2 koja nema elektronski senzor nego ide preko sajle sa prednjeg tocka i napon je od 0 do 5v malopre sam pogresio u pisanju izvinjavam se

Kako mislis "ne postoji na agregatu"? Zasto nisi nasao original senzor od 600 umjesto 900?

0,5 v mi se cini malo. Trebalo bi biti 2 - 3 volata bar, ali nisam ziher.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Nadji manual za taj F3 i provjeri kuda ide zica originalno. To je vrlo osjetljivo na interferncije (injectori, bobine, visokonaponske zice itd) i vazno je kuda prolazi do sata.

Mozda ima neka granica ispod / iznad koje se signal ignorise, a signal je ometen. Ili ti je jednostavno riknuo sat.

Mozda da probas sa nekim ispravnim F3, napravi produzni pa prikaci svoj senzor na njegov sat i zavrti zadni tocak (na stenderu).

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja