Slavo 59 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno ima neka tema vec otvorena ali nisam uspio naci Doslo vrijeme za za zamjenu guma, dvoumim se izmedju ove tri gume , pa me interesuje vase misljenje. Sto se tice cijene najvise me privlaci ova ContiMotion ali nesto ne mogu da nadjem googlajuci iskustva i komentare za ovu gumu, za Power Pilot sam chitao na dosta mjesta da se bas hvale na nju (poneko se zali da malo vise hliza na bijele linije) i ova treca skroz mi nepoznata marka Mitas SportForce al koliko shvatih to je Savina guma . ovamo dje bih kupio gumu za dimenziju 180/55/17 cijena ContiMotiona i Sport Force-a su tu nedje ~120e , dok PP(1) je ~140 a PP 2CT 170e tako da prihvatam sve savjete i iskustva a posebno me interesuje ako neko vozi ovaj ContiMotion kako mu se pokazao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano April 29, 2014 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor voziš? Kako ga voziš? (oštro, jaka kočenja, lagano, turistički...) Da li ti je primarno držanje gume (grip) ili trajnost gume (da pređeš 15000 km)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Honda Hornet, nisam neki trkac i sl. vise vozim za merak ali nekad se i provoza malo jace . Bitniji mi je grip od trajnosti . Konkretno ove gume sto su na njega i nisu toliko lose ali mijenjam iz razloga jer su dot2010 i primijetio sam da je zadnja vec postala malo plastikasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano April 29, 2014 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od te tri koje si naveo moj savjet bi bio PILOT POWER. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan sad da vas pitam, sto se tice PowerPilot , obicna ili 2CT ? Razlika je 25e , citao sam na dosta mjesta da je ova 2CT malo dugotrajnija ... pa dal da se zaletim i uzmem obicnu ili ipak 2CT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Conti Road Attack 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan sad da vas pitam, sto se tice PowerPilot , obicna ili 2CT ? Razlika je 25e , citao sam na dosta mjesta da je ova 2CT malo dugotrajnija ... pa dal da se zaletim i uzmem obicnu ili ipak 2CT? 2ct obavezno,srednji deo gume je tvrdji od ivice,sto znaci da imas dobar grip u krivinama i dugotrajniju gumu po sredini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...