Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki klx 250 cuka u glavi.

Recommended Posts

• U prolazu, 53 postova

Poz zanima me sta moze da bude na kawasaki klx 250 4t, kada je hladan bas teze upali, ali ne pusi niti bilo sta kad je hladan i malo cukece kad radi na leru i kad idem negde i pustim gas onda pocne da cukece po malo sta to moze da bude posto sam taj motor sada kupio?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak

Pitaj majstor Bokilica, imas njegovu temu na forumu. Ja imam slicne simptome na Kawi GPZ550 s tim sto pali na pogled.U razgovoru sa prijateljem mi je rekao da se to cuje primarni lanac(izmedju masine i menjaca) i da nije nista opasno.Posto mi on i odrzava motor nema razloga da me zeza.Drugi momak koji vozi istu kawu kao moju mi rece da se to kod njega cuje zadnjih 20 000 km.

• U prolazu, 53 postova

Ljudi ovako je stanje, bregasta mora da se salje na obradu i dekla, sad, malo me buni ima dekompresor malo ja nisam upucen, on ima lufta i zvecka po malo nema bas mnogoo 5 mm se pomera levo desno ona dva dela sto su dekompresor, sad sta tu moze da se radi da li moze da se prenituju one nitne da se to odradi od nekog materijala i da se prenituju, ili to treba da ima lufta malo?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja