K_A_W_A 947 Napisano April 25, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem "polovnu" (samo probana) Dainese tekstilnu letnju jaknu. Znaci, nova! Velicina 52 ili L. Full protektori. Titanijumski protektori na ramenima. Kupio sam je skoro u MASS-u i platio 260e. Moze zamena za moto komunikaciju, mobilni telefon. Uz jaknu na poklon dajem i Louisov katalog 2014. Cena 220e. 062/770001 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dainese Aspide Jacket? Ako nisam pogresio imamo istu jaknu.. Vrhunska je. evo i reviewa da zainteresovani mogu detaljnije da vide http://www.revzilla.com/motorcycle/dainese-aspide-textile-jacket Srecna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 551 Napisano April 26, 2014 Pažljivo prati, 630 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu težinu da možemo da uporedimo, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano April 26, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa za odprilike 175-180cm i oko 76/7 - 83/4kg Ja imam 82kg i extra mi stoji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 551 Napisano April 26, 2014 Pažljivo prati, 630 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam prevelik za nju hvala ti srećno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na zeljama i pohvalama za jaknu. Nije sto je ja prodajem, ali jakna je stvarno vrhunska. Visoka klasa Svi protektori, cak i ledja, dzepovi spolja i unutra. Jednom je samo probana, pa je zato cena i dosta niza od nove. Evo sinoc sam je slikao, pa da stavim jos koju sliku, ali to je isto kao i prve dve Ako neko ima neku komunikaciju za kacigu ili neku moto opremu, moze i to zamena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko nesto za zamanu? Neki mobilni, neka moto oprema, moto komunikacija? Ili nikom ne treba ova jakna? Zao mi da stoji u ormanu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...