srdjan kv 13 Napisano April 25, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan problem sa svojom Hondicom! Pa molim ako neko moze da pomogne!? Prilikom naglog oduzimanja i dodavanja gasa , kao da se cuje neki udarac , koji se oseti na lancu !? Moram da napomenem da mi je lanac skoro do kraja naspanovan a ne znam ni prednji lancanik kakav je, a zadnji je O.K. Inače kvacilo odvaja sasvim normalno i menjač se šalta bez problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano April 25, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan problem sa svojom Hondicom! Pa molim ako neko moze da pomogne!? Prilikom naglog oduzimanja i dodavanja gasa , kao da se cuje neki udarac , koji se oseti na lancu !? Moram da napomenem da mi je lanac skoro do kraja naspanovan a ne znam ni prednji lancanik kakav je, a zadnji je O.K. Inače kvacilo odvaja sasvim normalno i menjač se šalta bez problema! Sigurno ti je malo labav lanac ili potrosen do bola ..a mozda su ti i oni gumeni ublazivaci u tocku malo potroseni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano April 25, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan ma lanac jeste potrosen ,ali ima još jednu crtu za zatezanje a da je labav, pa jeste i malo labav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 25, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda je lanac sigurno se istego mozes da ga stezes kolko hoces ne vredi.Meni je tako zveketao u voznji dok ga nisam promenio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2104 Napisano April 25, 2014 Drug član, 1130 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Pa menjaj lanac onda, to sto imas jos jednu crtu nista ne znaci, moguce da se rastegao (neravnomerno) i da zvekece, pogotovu kada krenes da ubrzavas on pocne da lupa kao lud i onda malo manje. Takodje mi se isto desilo, resava se novim lancem (i lancanicima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexbudva 6 Napisano April 25, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: budva Motocikl: v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rjesices svoj problem samo novim lancem naravno sa lancanicima. poslato iz konzulata italije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano April 26, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan narucujem nov lanac DID 525 108 clanaka. lacanici su mi 15 i 44, da li je to dobar odnos ili treba neki drugi odnos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi na netu koliko zubaca treba da imaju zupcanici na tvoj motor ali to bi trebalo biti fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6064 Napisano April 26, 2014 Drug član, 2788 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Louisu data sheet ili data base gde mozes videi za sve motocikle koliko clanaka ide i koji je broj zubaca prednjeg i zadnjeg lancanika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Potrazicu malo po netu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan 16-45 15-46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto razmislam ako su lancanici 15-44 a trebaju da budu 16-45, a lanac 108 clanaka normalno je da ce biti naspanovan skoro do kraja. Razlika je za dva zuba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 28, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan manje napred je negde kao tri vise nazad tako da ce ti sa 15 napredn biti malo kraci prenos ali nista strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano April 29, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Sredjenji lanac i lancanici ! Ali problem nije rešen, i dalje se ponasa isto ali sam primetio da se čuje i kad motor stoji u mestu a ubacen je u brzinu. Držim kvačilo i dodam naglo gas na "sec". Kada je izbacen iz brzine nista se ne cuje, osim malo KORPA . Dok sam menjao lancanik primetio sam da ima malo vise lufta kada se okrece napred - nazad, tako da je sledece zamena korpe.Nadam se da je tu kraj mome problemu!? Nadam se da cena nije velika posto je na ebay.de od 35-55 evrica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 29, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a kakvi su ti ublazivaci udara na lancaniku,to jest,,,izmedju lancanika i tocka,ako ima lufta hoce na svako saltanje da se cuje tak tak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan kv 13 Napisano April 29, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je u redu sa zadnjim točkom. Provereno kad je zamenjen lancanik! Sumnjam samo na korpu da je dobila "luft", da su popustile opruge koje ublazuju udare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...