Bobanfox 5602 Napisano Februar 5, 2008 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Nije me bilo duže vreme, razlog, prodao sam moju Afriku Twin 750. Ostale su mi dobre Enduro čizme Alpinestars broj 43 i jedne nove Touring čizme broj 44 Ove nove bi prodao za 1600 dinara, a ove Aplinestars za 7000 dinara. Sliku nažalost nemam od Alpinestars ali za par dana ću okačiti Čizme mogu poslati preko City Exsspresa pouzećem Evo slika ovih jeftinijih od 1600 din. Kontakt telefon: 063/7727-111 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 5, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima i neki broj (velicina) ili su univerzalne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da, koji brojevi su u pitanju, ima nas nogatih kojima ne odgovara bas svaki broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 5, 2008 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan zamisli, zaboravio sam da napišem najvažniju stvar,broj čizmi...svašta ;D Alpinestars br.43, a ove druge br. 44 pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Stavi broj telefona ili me pozovi na 064/110-8054 igor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 5, 2008 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ove čizme broj 44 su prodate. Ostale su još ove Alpinestars pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Februar 15, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ako prolazis kroz Banatsko Novo selo smatraj da su i te Alpinestar prodate, pod uslovom da mi nisu male. Pozdrav od Mileta. 063/231508 Nazovi me da sedogovorimo!!!! ;D Pozdravi Vladana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...