DUCATI 996 0 Napisano Februar 5, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan DA LI NEKO ZNA GDE MOGU DA SE KUPE LEZAJEVI VILJUSKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 5, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan na koje konkretno lažaje misliš? moraju imati neku oznaku, ako nisu neki specijalni možeš da ih nabaviš kod nas u SKF prodavnici, isto ima prodavnica japanskih ležajeva ali ne mogu da se setim kako se zove, zna bata gpz pa mu pusti privatnu poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzimao delove u dukatijevom servisu u novom sadu,mogu da ti pojurim i broj,ako nemas,ali mozes i da probas da nadjes kao sto rasa rece skf,naravno prvo skini ili po manualu nadji koji ti idu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUCATI 996 0 Napisano Februar 5, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja narucujem delove iz ducatijevog servisa ali im sad nesto dugo treba da mi to dostave,a djunta mi stoji rastavljena vec dve nedelje kod majistora.ako moze neko da mi da broj skf radnje,to bi mi pomoglo i hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUCATI 996 0 Napisano Februar 5, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan inace to su ona dva lezaja u vratu rama motora,prilikom kocenja krckaju i pomeraju viljusku napred nazad,a to je riknulo zbog tockarenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUCATI 996 0 Napisano Februar 16, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan neki francuski jedva sam ih nasao i stizu ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...