Joca_GS 185 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kupio bih vizir za BMW R1200 GS Adventure. Ukoliko neko moze da pomogne, bio bih mu zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi dal Ivan moze da napravi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Imaš novog baš istog kojeg tražiš L I N k , a i nekoliko polovnih na njemačkom E-bayu. Evo jednog polovnog, koji se licitira L I N K . Imaš na forumu člana mislim da se zove "Ebay kupovina", pa ga kontaktiraj i dogovori ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala Vam! Ovaj koji sam stavio kao primer (slika) taj sam nasao u radnji bas kosta 217 eura, i postarina. Zeznuo me je lik pre neki dan na ebayu za vizir koji sam jurio i pratio cenu do 100 eura, i on me zeznu na kraju u poslednje 3 SEKUNDE! Tako da ono sad gledam sta da radim, Ivana jos uvek nisam kontaktirao iz raloga sto njegove teme "viziri iz Srbije" nema na forumu. Bio bih zahvalan, u koliko bi neko mogao da mi posalje njegov broj telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan 064/284-78-47, naoružaj se strpljenjem i čovek će ti sve do detalja objasniti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 064/284-78-47, naoružaj se strpljenjem i čovek će ti sve do detalja objasniti Druze hvala ti za telefon, sada je kasno sutra ujutru cu ga zvati, ne zelim da potcenjujem tudji rad, ali mi se cini da tesko ko moze da napravi ovakav vizir iz par nivoa, sa ovakvim zaobljenjima... mada videcemo sutra, hvala ti jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva drugih kolega kojima je Ivan pravio vizire, uglavnom su pozitivna.Ja nisam bio zadovoljan, kvalitet izrade i izgled su bili odlicni ali je vizir pravio jake turbulencije u predelu glave čim predjem 80km/h.Da li bi tako bilo i sa originalom, ne znam, mozda i bi ali Ivanov vizir je zavrsio u kanti za smeće.Jednostavno je bio neupotrebljiv.Ne krivim čoveka, on je samo napravio ono što sam ja zamislio ali to jednostavno nije funkcionisalo kako bi trebalo. Možda jednostavno nismo uklopili tip motora sa odgovarajucim vizirom. U svakom slučaju, ako ti Ivan bude pravio vizir, gledaj da skineš originalne dimenzije ili bar približne, kako bi vizir što bolje vršio svoju funkciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva drugih kolega kojima je Ivan pravio vizire, uglavnom su pozitivna.Ja nisam bio zadovoljan, kvalitet izrade i izgled su bili odlicni ali je vizir pravio jake turbulencije u predelu glave čim predjem 80km/h.Da li bi tako bilo i sa originalom, ne znam, mozda i bi ali Ivanov vizir je zavrsio u kanti za smeće.Jednostavno je bio neupotrebljiv.Ne krivim čoveka, on je samo napravio ono što sam ja zamislio ali to jednostavno nije funkcionisalo kako bi trebalo. Možda jednostavno nismo uklopili tip motora sa odgovarajucim vizirom. U svakom slučaju, ako ti Ivan bude pravio vizir, gledaj da skineš originalne dimenzije ili bar približne, kako bi vizir što bolje vršio svoju funkciju. Evo upravo hocu da ga zovem telefonom. U slucaju da moze potpuno da isprati konture vizira, zvacu nekog od drugara da skine i ponese sa svog GS Adventure, pa po njemu da se izradi i moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...