turbopedja 282 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zna Nemanja sta je dobra masina ;D U zdravlje i sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Februar 5, 2008 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, lepo ocuvan, odlican, i prilicno jeftino placen. Za te pare tako ocuvan, zaista premija. Zelim ti puno ugodne voznje, tu je tradicija udobnost a i performanse, sve u jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 5, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Matori, ovo i Zefirče iste kubikaze su mi dva najlepsa golaca. Nemoj da razmisljas da li si kupio dobar motor, odlican je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,lepo,povoljno... Cestitam! Budi pametan i bices zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 5, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje! Po meni je to motor koji je definicija nakeda! Prelepo! (sad nemogu da docekam da i meni stigne naked!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Februar 5, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa za sad ostaje naked posto mi je tako lepsi, ali ako ne mogu da se izborim protiv vetra stavicu mu vizirce ;D ;D Ako su ovo tvoja ledja na avataru, ne plasi se, nece tebe ni tajfun da zbaci... Stvarno izgleda prelepo! moja ledja naravno, ok znaci nista od vizira :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 5, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije ti vizir prijeko potreban... A motor je bruka dobar, što bi se reklo... Svaka čast za izbor. U zdravlju i veselju da dereš te gume na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Februar 5, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, ovo je motor!Čestitam! Može neki snimak, da je čujemo? Naravno samo da malo otopli i eto snimka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 5, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pa za sad ostaje naked posto mi je tako lepsi, ali ako ne mogu da se izborim protiv vetra stavicu mu vizirce ;D ;D Ako su ovo tvoja ledja na avataru, ne plasi se, nece tebe ni tajfun da zbaci... Stvarno izgleda prelepo! moja ledja naravno, ok znaci nista od vizira :D :D Posle toliko ulaganja u ledja, bas nema potrebe da ulazes jos i u vizir ! :D Aj` nek je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 6, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepa makina , Honda bre. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...