Boan.constrictor 1 Napisano April 16, 2014 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc nigde ne mogu da pronadjem kolika treba da bude debljina lamela za ovaj motocikl,ako neko zna neka javi.Ne bih uzimao nove jer su 85e a imam kombinaciju da mi tip uradi za manje pare ali nezna covek koja debljina treba da bude.Motocikl je yamaha xj600n 97god.Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 16, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 3 mm su nove ... za menjanje na 2,8mm Cena novih kod nas 7000,- din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano April 16, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Merio sam nove digitalnim sublerom, ali meni je pokazao bio 3.2mm ako se ne varam . Jesi gledao u manuelu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 17, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Imam podatak a inace takve stvari merimo mikrometrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boan.constrictor 1 Napisano April 18, 2014 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam gledao u manuelu ne mogu da nadjem gde ima nove za 7000 svuda su po 8400-pa navise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...