KiwY 0 Napisano April 16, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DT 80 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam yamahu dt80 1991 vec duze vreme i prosle godine joj se desilo to da je na zupcaniku koji se uzubljuje za zupcanikom kurble otisla ta bakarna caura, i sad svaki put kad se zakurbla on se pomera levo desno i ne kurbla.. Ja sam probao da stavim novu, i pravio sam kod majstora od tri ili cetiri vrste bakra, uvek joj se isto desava.. Previse mekan materijal i iskrivi se.. Da li neko zna kako da popravim to? jer su meni objasnili da ne smem da stavim celicnu cauru Masina radi perfektno osim toga, a pali se na konjsku snagu ;D Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 16, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Nije caura od bakra ...probaj da uradis od bronze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KiwY 0 Napisano April 16, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DT 80 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam majstora, on nema bronze i ne moze da nabavi u tom fi cevi Da li imas savet gde da nadjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KiwY 0 Napisano April 16, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DT 80 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam majstora, on nema bronze i ne moze da nabavi u tom fi cevi Da li imas savet gde da nadjem? Nasao sam online, cekam dostavu pa da probamo HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...