Milky 798 Napisano April 13, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Djusi mene ovo nije iznenadilo to je Duca on tako i vozi.. tako je i pobedjivao u nacionalnom vozi ti na braniku dok ne odlepis od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 13, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, za sve ostale - Borković je trku završio na 5. mestu. Imao je jedno malo čukanje u 4 ili 5 krugu o čemu će sudije odlučivati posle trke. Ako mene neko pita (nepristrasan majke mi ) bio je trkački incident. Monteiro ga i jeste smorio. Incident,ne znam... ne mogu a da ne budem nepristrasan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 13, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Duca u drugoj na podium ili ispred jednog citroena ako moze Loebovog hahahaa Inace staza mi je malo dosadna .... neznam sto kao da su stalno na istom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ni ja, drug mi je... Ali realno, jeste ga Monteiro zatvarao kad je ovaj već ubacio njušku. Samo da sudije ne sjebu trku za stolom kao što to rade u F1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko link ka live stream-u? Probaj ovde http://cricfree.tv/live/index.php Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4348 Napisano April 13, 2014 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Nema kazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Eeee bedak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 13, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan BZVZ.... inace nedostaju mi seat i bmw malo je frigidno bez njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Smor ! Ne znam zašto su ih ostavili u onom rasporedu na 2. startu ? Jedan red je jurio ful dok je drugi kočio zbog udesa. Inače, ono što mi se ni ranije nije sviđalo u wtcc je to što se pojavljuje samo jedna fabrika koja neko vreme dere, a svi ostali su druga klasa. Mislim da će i Citroen to da radi ove godine. Dometi ostalih, pod uslovom da se neki Citroen ne skuca, će biti max 4. mesto. Eh da, o načinu Citroenovog trkanja neću ništa da govorim. To su stvari zbog koji gledaoci dižu ruke (čitaj ja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 13, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drao je i BMW i Chevrolet i Seat ali medjusobno je uvek bio jedan koji moze da mrsi racune... ali citroen izgleda ce da ugasi sampionat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 13, 2014 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan "Go Duco, Go" što bi ja rekao. Duca je pokazao da ne jebe gologuziju i da je sposoban da se bori za vrh. Citroen je diktirao pravila te nije čudo da ovako odskaču. Ipak sezona je duga pa će i drugi razvijati mašine tako da će biti (nadam se) zanimljivije. Biće postolja za Dušana i u to mogu da se kladim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 13, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Bezveze, ovo nikada ne bih gledao da nema Borka, bravo Borko care. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 13, 2014 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... ali citroen izgleda ce da ugasi sampionat Ne bi im bio prvi koji su sjebali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, da li je moguće da su pojedine fabrike toliko jake da mogu da kroje SVETSKE šampionate po svojoj meri ? A da se pri tom ne pojavi ni jedna druga koja će da kaže no-no ili dosta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan http://www.b92.net/sport/automoto/automobilizam.php?yyyy=2014&mm=04&dd=13&nav_id=836282 i dalje nije loše za prvi put, iskreno jedva čekam da se potrkaju na pravoj stazi, ne po sokacima gde taljige se tesko mimoilaze @ Djusi Citroen se pojavio u trenutku kada su se povukli i Seat i BMW, dolaze sa zvucnim imenima, vuku jake sponzore pa su postavili uslove.Ostali učesnici se nece povuci tako lako, jer vec imaju uložen novac i tu je cela politika. Čist šah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 14, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Sad čitam da je ipak dobio +10 sek na rezultat iz prve trke tako da je pomeren na 6. mesto u 1. trci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 14, 2014 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da, i to zato jer su pre vramena izvadili SD karticu iz kamere u kokpitu ??!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 14, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan To za sd karticu se nigde ne spominje. Čitao sam na njihovom zvaničnom sajtu (wtcc) da je dobio kaznu zbog nesportskog preticanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 14, 2014 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan izvor informacije: http://www.serbiaring.com/borkovic-kaznjen-izgubio-jedno-mesto/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 14, 2014 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kad je bio mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 14, 2014 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pančevac? Pa zato onako obilazi kolege! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 14, 2014 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 14, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan izvor informacije: http://www.serbiaring.com/borkovic-kaznjen-izgubio-jedno-mesto/ Idi na zvanični sajt wtcc. Ideš na Maroko i u donjem delu imaš kazne u pdf-u. Mislim da je ta Ducina broj 13 ali nisam siguran (možda je i 15). Videćeš da samo stoji za sudar sa Monteirom, a kamera se ni ne spominje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocak... 17 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Jel se vozi trka za vikend u Francuskoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 17, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Zašto se ne bi vozila ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...