joska 63 Napisano Avgust 12, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pa steta,mogli smo malo da se druzimo.Ali bice jos prilika! Sreli smo i MZ Rider-a sa drustvom,evo slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 17, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi poznato da se nesto 'vako desilo na nekom skupu, ali evo po prvi put MZ-i na jednom mestu!! Uz pomoc Picasa skupili smo Mz-ejce na jedno mesto ( ono sto smo nasli vlasnike po kampu), na bike zirci u Svilajncu. Tu je i onaj iz Nisa (streetfighter) sto je na prodaju.Nadam se da ce i Picasso postaviti jos koju, jerbo su neki bili odsutni kada sam ja slikao. Bio je komentar"Ljudi ja nisam nigde video ovoliko MZ-a na jednom mest?" usput bilo je vec i nekih ponuda za kupovinu odnosno prodaju.Trebali ste doci[/font]!!!! HVALA ORGANIZATORIMA KOJI SU NAM ODVOJILI PARCE PARKINGA ZA IZLOZBU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Na slici "MZ ergela" fali ovaj coper iz Zabara, ali covek morao da ide ranije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je MZ ES 150-televizor uz kombinaciju Viktorije, Jawe babbete, Tomos automatic-a i jos koje cega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji vole "streetfight" varijantu...Veoma lepo odradjeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 18, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Summa Summarum = pa posle nemoj da bude Nismo Znali ?? Ostaje otvoren poziv za sledecu godinu gde se nadam da ce napraviti pravi moto-skup od petka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Caooo! Vratila se ja sa mora,a detaljnije moju putesestviju mozete pogledati u glavnom forumu,putovanja,pod naslovom "Obrenovac-Budva motorom",da ne bi opet pisala. Evo samo jedna draga slika sa ovog prelepog putovanja P.S. Zao mi je sto nisam isla mojom MZ-jkom,ali tu je vise stvari uticalo...nismo imali komunikaciju a mnogo volimo da caskamo uz put a i trebalo bi nam duplo vise para za gorivo da bi isli sa dva motora,a i ovako smo imali knap. Ako sve bude kako treba sledece godine moju MZ-jku vodim na more...zasluzila je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam procitao temu, stvarno DIVOTA! Jedino ti "zameram" sto i MZ-u ne povede na to putovanje, ali vec si objasnila razlog pa te i razumem... Super putopis, bravo...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Makice stavi link ovde da olakšamo navigaciju svima koje interesuje putopis, ima i novih članova pa da i njima malo pomognemo u čitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @ PICASOO MZ Hvala! Potrudicu se da MZ-u vise ne ostavljam kuci! @Vuja Ne znam kako se stavlja link pa ako neko moze da mi objasni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Link Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Avgust 24, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan evo maloprije doso sa susreta u zupanji ev maloprije dosli kuci mos mislit sto necu prespavat mada nismo imali u planu ja i horki al ovi nas nagovorili da ostanemo i dali se mi nagovorit al nismo poneli ni sator ni nikakvu opremu za sopavanje al ko da je to vazno evo slika bilo zakon auuuuuu a treba se i drva skupit za rostilja jebiga nije svatko organizator kao mi snadi se druze koji vam je ljepsi :grin: iskoristi priliku dok mozes :mrgreen: :mrgreen: ajmo navali narode to majstore auuuuuu :izludio ajmo povuci potegni jeb ruke su na odpale e koje smo mi konje vukli prve dve ekipe skinemo al u finalu smo izgubili zbog izgubljene konc piva u organizmu :grin: al nije nam puno falilo kazu i oni vukli ste nas ko neprijetelje zasluzeni odmor :wink: al nakon finala nismo bili ni za k... e pivo nam nije iuslo neki su trazili vode :grin: i ev par slika sa veceri ico i zeto :-D vesela trojka...... malo nam se kolega krispan umorio = stalno povjesa neke svjetlece objekte na onu svoju kapu sinoc je imo neku zarulju :grin: uh..... veseli giga i mali ze-to i naravno secer na kraju nasa stara dobra uh... barbara i stari ..... asistent mali horvat :grin: štoto maš međ nogami ..... il kak vec ide ta pjesmica :oops: susret sve za 5 al juto kisa al dobro smo i prosli samo nas je u sikirevcima oprala parking pod sator i priprema za polazak svi osli samo pozezani i koji brođani nikak da okrenu krenuli kuci kisa nas opere i eto prvog problema zlatku nesto prorondalo na motoru al dijagnozirali smo da se otpustila jedna grana od auspuha naravno +remzo je pun alata pa je probjem brzo rijesen pozvani smo na festicu koju su nam nightmaresi priredili za pomoc oko organizacije moto susreta okrenuli janjca skuhali kobasice i ofuri ma zakon ekipa za druzenje i zajebanciju i jeb ostali mi tamo do oko 4 sata evo koja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Avgust 24, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo jedne voznje. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22897.msg301942#msg301942 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 4 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 49 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Duki.BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Duki voznja ti je bila superrr! Prelepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Duki ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 25, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Duki! Poznat mi kraj,nedavno smo se vozali tamo.Predivna divljina!Samo smo put do Borskog jezera ostavili za sledecu godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sve lepo, i put i putopis, svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 25, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovo nazv'o " Kroz pustinju i prasumu", hehehehe, bas lepo putovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Avgust 25, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan sae drugari el i kod vas zaladilo ja se bas zagrijo z neki đir na emzi al kad sam malo duze bio vani prehladno je a vec malo smrcam tak da...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 16, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan sae drugari el i kod vas zaladilo ja se bas zagrijo z neki đir na emzi al kad sam malo duze bio vani prehladno je a vec malo smrcam tak da...... Ne da je zahladnelo, nego samo tako. Ustvari i nije mnogo hladno, nego je naglo doslo, i veliki pad temperature - pa prosli vikend je bilo 36 - 37 stepeni, a sad 10 - 11 . Za hladnocu se i mozes obuci, al kisa pada ko da sto godina nije padala - ne prestaje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 17, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta kukate, nije strasno!! U februaru sam sa MZ-om isao do Panceva (u 21h, a vratio se u 04h.) u subotu i nedelju bio do Kragujevca, vozio po kisi svo vreme (u povratku), ,bio na Kosovu sproleca vozio 100km po jakoj kisi, ZIV SAM I ZDRAV!! ( Skoro pa 50god od kakda sam se pojavio, na ovome svetu), Ma neunistiv sam!! ( i kola me gazila, padao sa motora...) :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Septembar 17, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta kukate, nije strasno!! U februaru sam sa MZ-om isao do Panceva (u 21h, a vratio se u 04h.) u subotu i nedelju bio do Kragujevca, vozio po kisi svo vreme (u povratku), ,bio na Kosovu sproleca vozio 100km po jakoj kisi, ZIV SAM I ZDRAV!! ( Skoro pa 50god od kakda sam se pojavio, na ovome svetu), Ma neunistiv sam!! ( i kola me gazila, padao sa motora...) :o "Ljudi pa ovaj covek je neunistiv,stvarno"-iz filma "Ko to tamo peva" Bogami zahladnelo i to dobrrro! Pa ja sam i zimus cekala da bude minimum 15 stepeni da bih se provozala,ispod nikako! A sad je hladnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...