Floyd**** 15 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ides u HR na MR ??? E lepo se provedi!! hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bese na skupu u Petrovcu na Mlavi. Bio je i solidan broj MZ-a...Evo jedne slikice kako je covek preobratio svog MZ-u u chopper-a. Inace MZ bobber je sa jos jednim putnikom plus, veoma lepo odradio posao po brdima i dolinama Stiskog kraja. Inace sela kroz koja smo prolazili (Busur, Vezicevo, Covdin, Setonje) su prepuna MZ-a, sto ETZ-a tako i TS-ova ali i ES-ova ali ih niko ne prodaje, kazu jedino MZ opstaje ovede ;D Sto sekupa tice odlican, neko se zabavljao a neko " 'ladio" noge u Mlavu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan -"Vidite Ljudi, jel' ono neka rok zvezda??" -"Ne to je Easy rider MZZZZZZ!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 14, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, sto su lepe nogeeee!! Elem ona' MZ je poreklom iz Svilajnca, prodat tu negede u okolini Velike Plane. E sada slikeeee Dokaz kako je onaj usek mali, ovo samo hrabri cine nemojte pokusavati, hehehe Svi popadali ali MZ ponosno i cvrsto stoji na svojim nogama!! Rucni menjac na Giletovom Silver Horse Jawasakiju!! I na kraju izvor " 'ladna voda" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 14, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ono doso LYNYRD SKYNYRD????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bice da su Almani...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 14, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Bice da su Almani...... Pazi stvarno! Vratio se Diki Bets u bend, hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tuku starci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 15, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za mene nije bila neka voznja, ali je ovaj MZ na Moto Show u Temerin stigao iz Subotice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 15, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uslikano u petak predvece. Moje motorce medju odraslima. ;D Pa je uvece usledelo malo divljanja od strane BJB farkasa, gde je pokazao kako je bezpotrebno spaljivati gume da bi se podigla prasina. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 15, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan I za kraj: - Velikog li coveka! - :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jul 21, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev i da ja nabacim par slika sa ovogodisnji susreta ev ja skroz desno sa kolegama evo i nase kolegice barbare bila je ove godine na tri susreta na kojim sam bioa a moj kolega je sva puta bio asistent pri.... ovo je u nasicama tu smo se prebili ko .... kad su ove go-go ples. prestale plesat dosla dva konja i popela se gore te otplasali koji pol sata dok ja nism spao odozgo jeb mogo sam se ubit a joj..... sramote hehehe ovo je iz osijeka doso tamo umoran ko cuko a sa cu skuvo sam si kafu da se malo razbudim razbudio sa i sa cmo ajmo dernek ;D ev tu sam sa kolegama emzejasima na kirvaju u mom rodnom selu ovo je sa naseg moto partya to je onak u naj naj kracim crtama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 21, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ti ova kolegica " Barbara " , i ja bi joj asistirao. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev jedan posjet starom gradu ružica grad jebote jedva se emzo pšopeo gore al za razliku aprilije i yamahe se popeo :o ;D ev i jedne sa sport.aerodroma u osijeku zakon slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev bio sa sub na nedlju u vukovaru na moto partyu sa reci bilo zakon ev koja slika od mene sta reci bilo zakon sator ko bog a malo se i provozali hebes ovog auto šank avavv auuuu aj živili pa se nakrivili a skupila se stara ekipa pa oderi ko moze glasnije a jebiga umorili smo se ajmo navalite aj da nemos jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 29, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan 'Oce li ko u Bjeljinu ovog vikenda, ja vozim , ko bude dosao nadje me, BELI SESIR na glavi, uostalom videli ste slike!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Od danas, pa do 03.08.2008 traje treci MOTOKJISS vikend u Kisacu kod Novog Sada. Motokamp je na Cardi Sportskorekreativnog drustva " Smudj " Kisac na kanalu DTD kod Irmovackog mosta i Carde " Jugoslavija " . U cetiri dana je predvidjeno svasta : cstiri defiela ( voznje ) - 30.07. - Rumenka - RED FIELD - 31.07. - Futog MC - CLASSIC WHEELS - 01.08. - B. Petrovac - MC PEGASUS - 02.08. - Kisac - MC CROWS Na voznje se krece od 17.00. predvidjene su neke besplatne klope i pica. Organizator je najavio i nekih 1200 " Slovackih " SARMI ! ULAZ JE BESPLATAN ! Svi su pozvani , pa ko voli ima vremena i goriva - nek dodje . Vremenska prognoza kaze da ce biti lepo vreme, na kanalu se moze i kupati, Mesta za kampovanje ima - Pa izvolte ! P.S. Mozda bi MZ-asi mogli da se skupe - onako neformalno ! U svakom slucaju ja cu biti tamo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 30, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna mala ispravka-MC Pegasus je iz Kucure. To za sarme je provereno ;D Cak znam i ko ce ih pravit!Ne moze da omane! Vredi otici!(Ne samo zbog sarmi ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ja informaciju prepisao sa plakata. Mozda ima dva MC Pegasus ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 30, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ma,papir trpi svasta Inace evo njihov sajt http://www.mcpegasus.in.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja danas do Kisaca. Mesto je lepo, trava osisana, ima hladovine za satore. Oko 17.00 je krenuo defile do Rumenke ( susedno selo ) . Na ulazu u Rumenku su nas sacekali domacini, pa smo se svi lepo provozali kroz Rumenku uzduz i popreko. Defile se zavrsio ispred "Cafe cluba M " gde su nas ljubazni domacini docekali i ugostili. Na stolovima je bilo grickalica - kikiriki i cips, pice je bilo dobro ohladjeno, a bilo je i sladoleda - za bajkerski podmladak. I sve to potpuno BESPLATNO ! ( pocinju da mi se dopadaju ovi mali " domacinski susreti ). U tom kafeu smo ostali do 20.00 casova. Bilo nam je lepo, druzili smo se, a na putu ispred kafea je bilo i paljenja guma, i dizanja na zadnji tocak i svega po malo. Po povratku u kamp je nastavljeno druzenje, nasla se tu i neka gitara, a pominjan je i neki rostilj. Nazalost zbog obaveza sam morao otici oko 21.00 , al eto mene opet sutra uvece tamo ! P.S. Upoznao sam kuvara koji treba da spremi onih 1200 slovackih sarmi ! Covek obecava - kaze kuvar mora biti veci od ORANIJE ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 30, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Reakao sam ja,da kuvar ne moze da omane ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 31, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li MZ-atora iz R.S., BiH, Hrvatske koji ce biti u Bjeljini!! Miha je blizu moze da se spusti, te se upoznamo Face to Face!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 1, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa neće valjda da ostane sve na ovome, treba neko da nam otkrije kakve su Slovačke sarme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 1, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sarme ce biti mozda danas, a sigurno sutra. Iz razgovora sa kuvarom ( koji je stvarno veci od oranije ) sam saznao da su sarme klasicne ( kiseli kupus i meso ) { gde sad nadje u julu kiseli kupus? }, fazon je samo u tome sto se sarme ne kuvaju vec peku. Jedva cekam da to probam. Sinoc je neki tip iz kisaca doneo Slovacki kulen ( par kila da zamezimo ) - odusevljen sam, takvog nema u radnji i mesari ! Za tog coveka sam cuo jos ranije, radi to profesionalno, sinoc nisam uzeo tel, uzecu danas ako nekog interesuje. Kulen pravi i prodaje po 10 evra za kilu, al vredi svaku paru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...